發新話題

[認真] 1989年 李卓仁 ?

回覆 105# 的帖子

死人無數拗
有人講無佢講

你仲好笑啦,華叔冇做D唔見得光暗野咪冇事囉,李X人搞皇親國戚咪比人隊囉!不如叫班支X會公開D錢去左邊重好啦·
出得黎行.遲早要還···
引用:
原帖由 B20_hk 於 20-6-2012 12:56 發表

好好笑...
支聯会成立23年由華叔做會長,冇人話有問題
華叔死後,李卓人做又話佢穿櫃通底,又乜又七...

共慘黨...好...當然好,將香港人捐嘅錢養肥自己...(先讓部份人害起來)
共慘黨...好...有錢 ...

引用:
原帖由 yobit 於 20-6-2012 13:20 發表
你仲好笑啦,華叔冇做D唔見得光暗野咪冇事囉,李X人搞皇親國戚咪比人隊囉!不如叫班支X會公開D錢去左邊重好啦·
出得黎行.遲早要還···
李X人搞皇親國戚??? 誰???

共黨集團最愛抺黑扣帽子, 連自己的幹部什至國家主席都可以被誣告受屈! 所以佢地啲支持者所提出的所謂證據都可以不理!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 tango10 於 20-6-2012 14:17 發表
共黨集團最愛抺黑扣帽子, 連自己的幹部什至國家主席都可以被誣告受屈! 所以佢地啲支持者所提出的所謂證據都可以不理!
華叔算係半個自已人...所以都好被尊重

引用:
原帖由 B20_hk 於 20-6-2012 14:22 發表

華叔算係半個自已人...所以都好被尊重
彭德懷, 劉少奇, 鄧小平........那一個不是他們的自己人! 只要鬥爭一展開, 他們是絶不手軟!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

李卓仁那時攞錢上去比柴小姐, 64後柴小姐去咗美國, gum 有無人知道啲$$去咗邊?

引用:
原帖由 abalon666 於 20-6-2012 16:49 發表
李卓仁那時攞錢上去比柴小姐, 64後柴小姐去咗美國, gum 有無人知道啲$$去咗邊?
比咗柴小姐???你肯定???
柴小姐係先嚟香港,再去法國,之後才去美國
你估柴小姐嚟香港洗咗幾多錢???

任何機構如果將捐款用作不確用途,
纸包唔著火一定通天,
點會喺forum幾個寫手喺度自己講,用吓腦!

引用:
原帖由 runner 於 20-6-2012 17:13 發表
纸包唔著火一定通天,
支聯會有咁多委員,又有PTU作後盾睇住(唔係差人)
再者,支聯會有啲國內工作唔方便公開,有人願意捐款,當然明白其用途唔駛其他人擔心
唔通"黃雀行動"俾左運輸費俾走私客要開單入數???

李卓仁拿了錢上去,我唔知佢夾帶私逃定真係交底咗俾民運人仕,
但香港人信得支聯會,支聯會信佢就係咁簡單
佢係回港時被人公安拉
如果"夾帶",點解唔"私逃"...重留在支聯會做足23年,用吓腦!

引用:
原帖由 tango10 於 20-6-2012 10:33 發表

走啦! 北韓反骨死敗類! 又冇少女時代, 點統一朝鮮半島! 耕好塊田先講啦!
北韓算什麼?我講的可是發明宇宙的南韓啊.中華5000年文化?咪又係高麗傳入

引用:
原帖由 FPGRM 於 20-6-2012 03:59 發表

跟本唔雖要質疑,垃圾會這裡全部是爛橙,選民只能選一個冇咁爛嘅橙。但公民黨玩飛飛居留權就真係卜街

無論點都好,議員做得不好自自然選民會離棄佢,係大陸就冇呢支歌唱。

但大陸無所不為其極,明知 ...
跟本唔雖要質疑

YOU WIN!
]

引用:
原帖由 tango10 於 20-6-2012 14:17 發表
原來閣下最不會抺黑扣人帽子....
]

引用:
原帖由 B20_hk 於 20-6-2012 17:27 發表

支聯會有咁多委員,又有PTU作後盾睇住(唔係差人)
再者,支聯會有啲國內工作唔方便公開,有人願意捐款,當然明白其用途唔駛其他人擔心
唔通"黃雀行動"俾左運輸費俾走私客要開單入數???

李卓仁拿了錢上去,我 ...
真係比你笑X死

有"夾帶"就緊係冇"私逃"啦...夾帶埋私逃埋仲有得你見到佢>???我地打緊J唔洗係度吹啦,一次夾帶私逃就夠啦

咁好喇;根據你咁講,姐係王丹,廢鈴o個D係"私逃"冇"夾帶"?????
]

引用:
原帖由 runner 於 20-6-2012 17:13 發表
纸包唔著火一定通天,
冇錯,纸包唔著火

咁點解會有人質疑你啅人既捐款?

其實呢,支X會每年可以公開下捐款D去向架,係好多年前都有人提出過
]

發新話題