發新話題

[認真] 2012世界災難、UFO、世界神秘事件、預言、宗教、靈性....講場

引用:
原帖由 JBL 於 31-8-2012 22:15 發表

當然,末法時代人類的共業特別障重,所以天災特別多.......
在下也有不少惡業、毎天在懺悔中....愧​也...嗡嘛呢唄咪吽! _/\_

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 JBL 於 31-8-2012 22:25 發表

小弟都一樣每天修行,懺悔修法更是必修,希望將來死時順利在中陰解脫往生.......
好道兄....願互勉之....願您早成正覺、蓮花化生...嗡嘛呢唄咪吽!

happy shooting!

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 JBL 於 31-8-2012 22:33 發表

殊勝之極,但願來生淨土和軍醫相見,再同証無上正等正覺!!!
感恩祝福....!

一日去左咁多P, 睇POST睇死人...

BTW, 如果真係世界末日, 我想最起碼交返個女朋友先囉...

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 31-8-2012 22:11 發表

執班政黨一獲
咁得閒
我執多條女幾劑好過

引用:
原帖由 T-800 於 31-8-2012 22:12 發表

2012當然無咁快會末日....只不過今年地、水、火、風、空的大災難會特別多特別嚴重就是肯定的....
軍醫叔 點解一定天災多?
根據我有限嘅地理知識 08,09年係return period,天災多係正常嘅
然而呢幾年嘅天災愈趨頻密,軍醫有咩原因覺得係肯定嘅?

引用:
原帖由 faihk 於 31-8-2012 22:40 發表
一日去左咁多P, 睇POST睇死人...

BTW, 如果真係世界末日, 我想最起碼交返個女朋友先囉...
老二兄專業人才,應有唔少女朋友喎...

對2012末日論有興趣嘅ching可以上呢個國外forum睇下,由planet x ,馬雅, 至末日如何自救都有討論..
伸利 : 小弟堅信有外星文明, 只係唔信夏生,卓飛.....

http://2012forum.com/forum/viewforum.php?f=23
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 kai_matt 於 31-8-2012 22:56 發表

軍醫叔 點解一定天災多?
根據我有限嘅地理知識 08,09年係return period,天災多係正常嘅
然而呢幾年嘅天災愈趨頻密,軍醫有咩原因覺得係肯定嘅?
不可説...在下也但願不是...

引用:
原帖由 lololo 於 31-8-2012 23:05 發表
對2012末日論有興趣嘅ching可以上呢個國外forum睇下,由planet x ,馬雅, 至末日如何自救都有討論..
伸利 : 小弟堅信有外星文明, 只係唔信夏生,卓飛.....

http://2012forum.com/forum/viewforum.php?f=23
感恩分享....

http://secretdepartment.blogspot.hk/     小弟也有不過  系blog

引用:
原帖由 T-800 於 31-8-2012 23:02 發表

老二兄專業人才,應有唔少女朋友喎...

檸檬就有...

發新話題