發新話題

WXx showroom services

回覆 104# 的帖子

真係同人唔同命/3\
我幾次6:50-55上去e何b, 佢都叫我慢慢,慢慢揀...
搞到我都唔好意思,買完嘢急急走

又係時候帶頭盔, 唔係話偏幫, 其實小弟只上過WGZ 1~2 次, 大多數都係EH. 宜家WGZ話裝飾, 大定細都唔知, 希望佢地會有突破

我地真係唔care班老闆及員工乜乜大支野又乜乜.......!你打開門做生意!我係客人!如果唔咪惡意踢場!你咪大支野落去!比唔比錢你洗完全由自己話事!當大部份客都有同一見解!你咪收得皮啦!玩具槍!玩具車!玩具單車!玩定唔玩!好閒之麻!都唔明啲玩具槍店可以咁.......

呢間嘢,投訴個佢一次勁,又話改善又乜,點知又係咁。
以後全部friend都唔會再去。
大把選擇,唔想做生意好心唔好開門市啦!

我班wargame朋友,問十個有九個都話上完去有不愉快經歷,真係冇屈佢,真係唔知佢想點!

引用:
原帖由 kai_matt 於 5-2-2013 09:00 發表
真係同人唔同命/3\
我幾次6:50-55上去e何b, 佢都叫我慢慢,慢慢揀...
搞到我都唔好意思,買完嘢急急走
撞手神啦,我兩次收工去買野,一次就叫我慢慢,一次就成個鼻撞落門度(誇張左o者 )
兩次係差唔多時間到

最麻煩係佢做左5.11代理後,遲遲未入落online catalog度,打去查貨又話無code唔肯查... 你唔入落catalog我邊有code查呀,唔通我又收工跑過去摸多次門釘?
真係激鬼死

3間小弟都去過,講下個人經驗…

Wxx 個showroom 唔係倉,有d 貨無存貨係到,叫佢留貨要等一兩日係倉送貨過黎我都無咩問題,佢款比較齊所以會一次過係佢到買齊
同埋我like 佢個網唔錯,  無貨就out of stock

Eh 個鋪好行,店員有善但有d 店員對槍唔熟
收錢位女士就印象麻麻,幾次都係敷敷衍衍
宜家叫人寫紙仔,寫完等極都無人叫,原來盤貨擺左係到無人理
佢個網最pk, 無貨又唔update,  網有貨去到買又話無貨
Check 番個網幾日都重係in stock…特地搭車行過去原來係白行

Rw 就明顯係online shop,  但佢office 都可以攞貨/直接上去買野
個網又係好,去到office 上番佢個網,抄低個code比職員就即刻入倉攞比你
D 職員都好nice,  有禮貌唔會黑口黑面,有講有笑

引用:
原帖由 ayaka 於 5-2-2013 12:29 發表
3間小弟都去過,講下個人經驗…

Wxx 個showroom 唔係倉,有d 貨無存貨係到,叫佢留貨要等一兩日係倉送貨過黎我都無咩問題,佢款比較齊所以會一次過係佢到買齊
同埋我like 佢個網唔錯,  無貨就out of stock

E ...
EH地方吊腳 想去買野都係打去問有冇貨先
上次想買隻匣 打去問有無
佢覆我有 仲主動幫我留埋
(btw 佢話15分鐘內覆我就真係15分鐘內)

回覆 111# 的帖子

5.11真係無得講
可能入data base要多啲時間掛/3\

回覆 112# 的帖子

收錢自以為好索嗰位姨姨真係麻麻...
好慢,又漫不經心
有幾次啲貨到咗,佢都唔郁,要講出口先收錢...
但整體,我對eh印象最好
有儲分幾好玩

回覆 113# 的帖子

哈哈
住得近嗰度
二十分鐘到=) 勁方便=)

引用:
原帖由 kai_matt 於 5-2-2013 13:45 發表
好慢,又漫不經心
有儲分幾好玩
最衰d分一年就無
一年都去唔到幾多次
買野真少

回覆 117# 的帖子

睇時機la
舊年double分
嗰一兩星期儲咗三萬分架
而家係時候喇=)

引用:
原帖由 kai_matt 於 5-2-2013 13:51 發表
睇時機la
舊年double分
嗰一兩星期儲咗三萬分架
而家係時候喇=)
我得三百

引用:
原帖由 kai_matt 於 5-2-2013 13:45 發表
好慢,又漫不經心
有儲分幾好玩
可能我好彩D,或者我年長D...同呀姨都講到幾咀。
佢仲記得我叫咩名添...次次一入去就say個hi

發新話題