發新話題

有無師兄玩開機械手錶同鐘?

引用:
原帖由 reniless 於 2-9-2015 18:52 發表
開估
後面座山
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 YSL 於 2-9-2015 22:36 發表

後面座山
人哋啲貨呢,相機有時都是在AV舖買,唔會“孖X”買。
---
我有隻羅湖商業城深潛假撈,要得閒先摷下床下底,老虎嘅懲罰性關稅好重,差唔多要對等懲罰。

回覆 107# 的帖子

師兄你搞到我有信任問題

引用:
原帖由 reniless 於 2-9-2015 19:20 發表
幾驚你話想睇埋背景嗰堆廢鐵
即叫SOSEEFULL開多個post:- 有無師兄玩開High End HiFi同AV系統

引用:
原帖由 Sophi_hk 於 3-9-2015 01:47 發表
師兄你搞到我有信任問題
回左護法,
主動報細數交細稅。

引用:
原帖由 rho837 於 3-9-2015 02:12 發表

即叫SOSEEFULL開多個post:- 有無師兄玩開High End HiFi同AV系統
我比較鐘意講皮靴同牛仔褲話題

OK WOR 就開翻個皮靴牛仔褲POST

最發神經既年代, 我係4台SE40 單端膽機, 3台只行mono, 推5隻KEF 8吋同軸.

高音甜低音準睇4仔, 至係AV系統

引用:
原帖由 loveless 於 3-9-2015 11:41 發表
最發神經既年代, 我係4台SE40 單端膽機, 3台只行mono, 推5隻KEF 8吋同軸.

高音甜低音準睇4仔, 至係AV系統
當年我老闆投資玩HiFi, AV 同 音樂室洗左成千幾萬! 當年元朗買層四百尺左右既單位80萬有啦! PK! 當年可以買15個單位! 現在値五千幾萬! 不過我舊老闆都唔蠢! 當年買兩個太古城連住大單位再入則申請打通兩個單位用來玩! 今時今日升價可能係佢當年五倍! 重未計佢當年買落十幾個車位用來俾班朋友拍車用!

手錶, 相機, Hi-Fi, AV-system, 真係貴到.......! 我中意睇人玩! 自己未有quali玩!

引用:
原帖由 reniless 於 3-9-2015 07:11 發表

我連衣著襯衫都唔識
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 YSL 於 4-9-2015 03:55 發表

我連衣著襯衫都唔識
教主體格天生威武,只要衣著穿得整齊工整就沒打問題。
---
唔識襯衫配搭可以交比女友幫教主選衫。
但千萬不能交給教母大人選。
就好似我買西裝咁,我老媽就話我嘥錢,
話著西裝,幾時先等到阿囡結婚嫁人。。。

引用:
原帖由 reniless 於 2-9-2015 21:39 發表

十年買AV玩投射打ghost recon ,到出gear of war嗰時玩7.1,玩網絡對戰很精彩,

結婚後封機鋪塵, ...
好葡萄呀
用投射打FPS會唔會頭暈呢,
小弟一直都好想試試感覺如何, 耐何過唔到內政permit唔批
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 reniless 於 3-9-2015 07:11 發表

係呢, 什少見師兄你講wargame話題, 始終呢度係wargame forum
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 4-9-2015 09:32 發表

好葡萄呀
用投射打FPS會唔會頭暈呢,
小弟一直都好想試試感覺如何, 耐何過唔到內政permit唔批
嗰啲係高仿扮風光,我個個月都係糧食危機。

引用:
原帖由 2slow 於 4-9-2015 09:39 發表

係呢, 什少見師兄你講wargame話題, 始終呢度係wargame forum
人地係敏感話題。。。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

發新話題