發新話題

數字人的圖片分享!

450D la
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-6-2008 00:56 發表

s5 個flash 可以推得大好多
flash個屁...相都唔影

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-6-2008 00:57 發表

flash個屁...相都唔影
都係ban q 左佢
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-6-2008 01:00 發表

都係ban q 左佢
佢走左少左野吹...算吧

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-6-2008 01:16 發表

佢走左少左野吹...算吧
間歇性禁言
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-6-2008 00:21 發表
唉....超失望.....咪同佢去行街睇相機啦....
我訓q左....

引用:
原帖由 101653 於 7-6-2008 02:23 發表

我訓q左....
醒左去影啦~影完post 啦~

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 7-6-2008 00:40 發表

佢仲細 慢慢la
..............................咩意思...

引用:
原帖由 101653 於 7-6-2008 02:26 發表

..............................咩意思...
有不滿?
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-6-2008 00:35 發表

我好溫文咁叫佢ga la wor.... 幾日十二張相都影唔到....
我今日坐巴士都影左兩打啦....
頂...原本今日唔得閒...都話左比到我星期日咯...
去拿完身分證已經落到九彩咁...
番到屋企沖個涼上陣cgf...睇個天仲落咁大...點出去ja...
屋企可以影咩....影完水樽影可樂鑵...影完鑵影野食咩...

引用:
原帖由 101653 於 7-6-2008 02:30 發表

頂...原本今日唔得閒...都話左比到我星期日咯...
去拿完身分證已經落到九彩咁...
番到屋企沖個涼上陣cgf...睇個天仲落咁大...點出去ja...
屋企可以影咩....影完水樽影可樂鑵...影完鑵影野食咩...
不如就影呢幾樣!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-6-2008 02:33 發表

不如就影呢幾樣!
我影唔夠數...岩岩又訓左...
講真...屋企真係冇野影架...

一係我e家放住d上黎先...
等陣...

引用:
原帖由 101653 於 7-6-2008 02:41 發表

我影唔夠數...岩岩又訓左...
講真...屋企真係冇野影架...

一係我e家放住d上黎先...
等陣...
遲交功課要罰

放住幾張先.......

附件

7-6-2008 02:41

第二張個角度可以再攞低d

發新話題