發新話題

[第二頁有片睇!][流言終結]Nikon你真神!一下子巴死了Canon啦! D90登場!

引用:
原帖由 bonzonie 於 3-9-2008 22:16 發表
幾號上市?
即買

日本就九月十九
香港就唔知了~~

N家黎緊又出新鏡
有小黑六呀~

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 3-9-2008 22:19 發表

日本就九月十九
香港就唔知了~~

N家黎緊又出新鏡
有小黑六呀~
SPEC同小黑5好似冇分別喎...都係70-200 2.8 VR......

引用:
原帖由 ZaMaR 於 4-9-2008 01:24 發表

SPEC同小黑5好似冇分別喎...都係70-200 2.8 VR......
應該再更新佢個防震技術??唔知有冇改鏡片組同重量??

引用:
原帖由 101653 於 4-9-2008 07:30 發表

應該再更新佢個防震技術??唔知有冇改鏡片組同重量??
可能加多個N字牌

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 4-9-2008 12:58 發表

可能加多個N字牌
  maybe
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 4-9-2008 12:58 發表

可能加多個N字牌
汁到個樣襯番2470同1424

http://dcbbs.zol.com.cn/6/657_554228.html

又搵到個D90評測
呢個評測做得都OK咁

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 4-9-2008 13:08 發表

maybe
正常就係會啦...

1424同2470都有N牌...70200好應該加返塊

引用:
原帖由 101653 於 4-9-2008 13:37 發表

汁到個樣襯番2470同1424
其實宜家小黑五都己經幾靚仔..

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 4-9-2008 13:47 發表

70mm- 200 mm this sunday 有得玩^^

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 4-9-2008 14:00 發表

70mm- 200 mm this sunday 有得玩^^
不過係canon乎??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 4-9-2008 13:47 發表

整到白色

引用:

Sorry....唔係小灰5唔合符我的requirement

引用:

nikon既野只會越黎越樣衰....
我從來未見過nikon d機靚仔過....
呢句可能得罪好多nikon師兄....但都係有果句講果句....

引用:
原帖由 101653 於 4-9-2008 20:32 發表

nikon既野只會越黎越樣衰....
我從來未見過nikon d機靚仔過....
呢句可能得罪好多nikon師兄....但都係有果句講果句....
美~lee樣野好主觀的
所以冇乜所謂~~大家有大家的至愛

發新話題