發新話題

一個強悍的科技記者

引用:
原帖由 louisli 於 27-4-2009 00:29 發表

放血囉
我重要入d腰袋,加埋都有成k幾
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 亞延 於 27-4-2009 00:39 發表

都係架沙BOOT短褲或者軍褲真係幾型,
而我隔離舖成日有飲食記者黎影野,果個就同我一樣AIR MAX死忠,佢成日一個大HP單車袋,格紋恤短褲,腰包同相機繩都用PORTER,睇埋去佢影相都呃得下妹妹仔
其實有呢個效果先係重點

引用:
原帖由 cato 於 27-4-2009 00:35 發表
好似係樓主黎架喎
似乎好多人都唔知
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 anjhl 於 27-4-2009 00:42 發表

其實有呢個效果先係重點
係架,佢條友仔次次SET燈較機都有啲學生妹企定睇,反而另一TEAM有個呀叔佢著返傳統記者背心長褲皮鞋又吸引另一班呀叔睇佢功架,唔同衫真係唔同觀眾
不過最緊要著出黎配合到工作既方便

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-4-2009 00:45 發表

似乎好多人都唔知
我追完POST之後知

引用:
原帖由 亞延 於 27-4-2009 00:46 發表

係架,佢條友仔次次SET燈較機都有啲學生妹企定睇,反而另一TEAM有個呀叔佢著返傳統記者背心長褲皮鞋又吸引另一班呀叔睇佢功架,唔同衫真係唔同觀眾
不過最緊要著出黎配合到工作既方便
其實做到野就OK啦,厄到妹妹仔呢D係BONUS黎架姐

我見呢條都好似幾好,特別係d袋

附件

27-4-2009 00:51

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-4-2009 00:49 發表
我見呢條都好似幾好,特別係d袋
好粗獷....你唔岩wor!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-4-2009 00:52 發表

我似係斯文人

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-4-2009 00:52 發表

呢條幾好睇wor

引用:
原帖由 亞mac 於 27-4-2009 01:07 發表

呢條幾好睇wor
應該幾貴(在我而言衫褲,過500都係貴)

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-4-2009 00:53 發表

我似係斯文人
有胸肌的斯文人

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 27-4-2009 01:11 發表

應該幾貴(在我而言衫褲,過500都係貴)
我同你諗法一樣

引用:
原帖由 louisli 於 27-4-2009 01:11 發表

有胸肌的斯文人
我對女仔好撕聞

引用:
原帖由 亞mac 於 27-4-2009 01:15 發表

我同你諗法一樣
在瀑布咁的水量射住播

發新話題