發新話題

依個世界D新手真係得意

引用:
原帖由 一等兵 於 14-5-2009 02:02 AM 發表
有時溝通果時真係要加d粗口先得
粗口這様野我甚少説笑/驚訝時講少少,罵人時反而幾乎唔用 xxxxxxxxxxxxxxxxx

引用:
原帖由 wester 於 14-5-2009 09:57 發表
粗口這様野我甚少説笑/驚訝時講少少,罵人時反而幾乎唔用 xxxxxxxxxxxxxxxxx
知你出入上流社會接受緊高等教育EQ有200既學生哥咁得未a

很久沒有發言了.....
有感而發,
其實我覺得好多人係習慣性講粗ロ,
戒唔甩姐...(不過都有唔想戒的)
粗口係玩樂期間講一兩句或者真係可以搞起個氣氛,
但係用尼鬧人就免啦,
始終有邊個人鍾意俾人問侯祖宗..
和和氣氣先玩得開心架ma, 係咪?
而且, 我認為鬧交應該以理服眾,
用粗口只會令人覺得你暴燥不理性,
甚至反而令自己係鬧交過程佔下風..
咁又何必呢?
另外,
依家好多年輕新手態度的確欠佳,
直接令師兄們對我們這些在學的年輕人起左戒心,
我對依種現象實在百般無奈, 亦苦無對策,
但願我們這一代年輕人可以反思及改善一下,
令wargame這一門有趣的遊戲和諧的發展下去..

(以上是個人意見, 不起勿大力插xddd)

引用:
原帖由 沙羅雙樹 於 14-5-2009 11:12 AM 發表

知你出入上流社會接受緊高等教育EQ有200既學生哥咁得未a
分享下姐,唔好笑我啦,也唔好表揚我啦!

引用:
原帖由 wester 於 14-5-2009 14:02 發表
分享下姐,唔好笑我啦,也唔好表揚我啦!
咁你又真係幾值得表o既~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 wester 於 14-5-2009 09:57 發表
你仲細出泥社會你對多d不該既人就知你係有講粗口既需要
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 westdog 於 14-5-2009 14:06 發表

咁你又真係幾值得表o既~
係表揚得小先真

講開...今日又比人o係理想台放飛機
果條友個id叫pmc東... 講好今日去廣華街交收
我都小心d... 一早11 點開始打電話比佢... 打到6 點交收時間都無人聽
白等左半個鐘...

o係理想台真係小心d...
我見佢成日o係理想台post 二手買賣... ching 們小心d

引用:
原帖由 vincentihmc 於 16-5-2009 22:49 發表
我都小心d... 一早11 點開始打電話比佢... 打到6 點交收時間都無人聽
白等左半個鐘...

我見佢成日o係理 ...
屢見不鮮
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 vincentihmc 於 16-5-2009 22:49 發表
白等左半個鐘...

我見佢成日o係理 ...
連打噤多個鐘
如果唔通我會留言
but通既...................我一定唔出囉
有可能係d二手佬泥

引用:
原帖由 一等兵 於 17-5-2009 12:04 發表

連打噤多個鐘
如果唔通我會留言
but通既...................我一定唔出囉
有可能係d二手佬泥
橫掂去開果頭咪睇下自己好唔好彩

好彩果日無比"強"水 擊中...

發新話題