發新話題

果然出來了 Sony 新機

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-5-2009 03:20 發表
算啦大家...都冇咩必要再講落去啦...
我諗大家都知自己同對方想講咩既.....唔好姦我個post la.... 好唔好? 乖啦~~
你個post?個post你開既?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 15-5-2009 05:42 發表

你個post?個post你開既?
當住先啦~~好過講來講去冇意義嘛~~(學曾生,我代表左樓主! )

引用:
原帖由 adrianyahk 於 15-5-2009 12:32 發表

當住先啦~~好過講來講去冇意義嘛~~(學曾生,我代表左樓主! )
我要離場一個鐘,出去食飯~

引用:
原帖由 路比 於 15-5-2009 12:41 發表

我要離場
我要澄清...

我要抗議~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

樓主淚目

我唔走~我唔走~我唔走~我唔走~我唔走~我唔走~我唔走~我唔走~我唔走~我唔走~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 ATM 於 19-5-2009 22:18 發表
http://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=2986

有野看!
330好似Carbon身...

真係悶呢Sony....除左個SAM

引用:
原帖由 adrianyahk 於 19-5-2009 22:25 發表

330好似Carbon身...

真係悶呢Sony....除左個SAM
SAM.. build in motor on Lens only.. nothing new..

引用:
原帖由 ATM 於 19-5-2009 22:37 發表

SAM.. build in motor on Lens only.. nothing new..
.... Sony...唉!~

不過佢個viewfinder上面果個橡膠既design幾有型

Carbon果個我鐘意呀~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 20-5-2009 00:27 發表
Carbon果個我鐘意呀~
如果真係Carbon就話je~~都唔明點解係中間級別果部先Carbon...

老實講,呢個topic真係好有營養,
激情得黎大家都係發乎情,止乎禮,
希望各位大大可以繼續響唔同既topic都教下我地呢度既後進~
show下真功夫,一齊討論下

咁多位先進,

發新話題