發新話題

國產各廠gbb

引用:
原帖由 zeta 於 25-5-2009 21:33 發表

真槍都係鋁...最多鋼, 邊有鉛....
你都識講真槍

回復 105# 的帖子

好似好抵咁.....
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

個人覺得國內GBB要成熟應該要多1年左右先得
e家copy wa,遲下就開始copy GP,WE果D
而且工藝成熟都要D時間
特別係GBB,等到DBOY都開始出就應該係時候入

引用:
原帖由 zachary 於 25-5-2009 22:18 發表
好似好抵咁.....
買la你

好似用返電槍野@@

今日行過貓兵
見到agm 支gbb

玩上手感覺唔錯...
不過
1. 無匣買
2. 無marking
3. lock 唔到bolt
4. 連發撞彈
5. 好大力 @@

$900 真係好吸引

今天在槍舖試打AGM GBB M4,感覺如下:

全抄WA,但是槍機頭改用類似白尼龍的質料,射擊時沒有金屬踫撞聲音。
後座力強大,但是沒有打過WA,所以無法比較,
彈夾沒有一公斤那麼重,主觀感覺比一般手槍彈夾重一倍左右。
試打彈夾沒有漏氣,但試打槍無彈後定功能已失靈,
老闆話有罐底力。

其實感覺良好,只是擔心材料耐用度及是否真正可與甚他WA補品同數。

引用:
原帖由 airbone173 於 25-5-2009 23:41 發表
今天在槍舖試打AGM GBB M4,感覺如下:

全抄WA,但是槍機頭改用類似白尼龍的質料,射擊時沒有金屬踫撞聲音。
後座力強大,但是沒有打過WA,所以無法比較,
彈夾沒有一公斤那麼重,主觀感覺比一般手槍彈夾重一倍 ...
bolt lock咁快失靈!?
真係試槍個時無事.....唔包你番去無事

引用:
原帖由 ayaka 於 25-5-2009 23:49 發表

bolt lock咁快失靈!?
真係試槍個時無事.....唔包你番去無事
一向都係咁架啦

咁買唔買又係you諗you la~
Ken's Custom Magpul M4  

老友比我推左佢去死先!睇下佢呢個破壞之王
玩得幾多日先決定買吳買!

已經解決左Bolt Lock 問題。要換條(臨)些的彈弓。
然後輕輕執平枝Bolt 就無問題。

注意:枝槍返黎是完全無落潤滑油的,
自已好加番少少啦!

出氣咀(飛機)等全是白尼龍,相信好快要換!
到時真係妹仔大過主人婆!

引用:
原帖由 G3A3 於 26-5-2009 00:06 發表
老友比我推左佢去死先!睇下佢呢個破壞之王
玩得幾多日先決定買吳買!

已經解決左Bolt Lock 問題。要換條(臨)些的彈弓。
然後輕輕執平枝Bolt 就無問題。

注意:枝槍返黎是完全無落潤滑油的,
...
正常,國產返黎不嬲要換零件先好打/打耐d,唔理gbb/aeg都係

怒等白老鼠時間

重有、前 Hand Grip 是用番電槍果個!
短左少少所以鬆鬆地!

回復 119# 的帖子

成本問題,
其實有好處,可以用返age野@@

發新話題