發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 14:07 發表

55,我想將支gbb換條真品RIS
不用想鳥,,真品比到你玩具冇既野,,買啦,,唔好唔記得留返少少$$$$$$$$泥買鏡呀

引用:
原帖由 loki 於 17-6-2009 08:08 發表
樓主愈講愈覺佢無知.@@
GP一早出左蝕刻

不過都好.而家有LOUIS神刺激下香港經濟^^!
多謝LOUIS 神
LOKI, 你又咪鬼咁直接啦......
雖然大家都睇得出....
27P小隊
wargame3寶 : 了槍,鬼火,不死人

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 02:07 PM 發表

55,我想將支gbb換條真品RIS
加油!一定要搵到呀,.唔係唔好整呀..

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 02:05 PM 發表

咁我淨係諗住支sr16係咁啫,支gbb我想搞返正常啲
一時一樣,,就係宜家d小朋友既思想

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 18:19 發表

下...Prime身,真品RIS,仲要EOTech??
無錢呀?

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 18:19 發表

冇錯。反正都係玩,玩得認真d,一步到位!見你回post既水準就知一般玩具級既骨鏡已經滿足唔到師兄既要求鳥、、!真品係唯一出路、去吧!

諗諗下, 樓主相入面, 除左MC色同個身之外, 我都唔知我邊一忽無, 但係我就偏偏唔會擺埋一齊, 我真係無性格
鵰。豹。狸。獅。狒

見前面有師兄講木既733護木,唔覺有,咁我送上一張AR15既木護木

引用:

你買得Prime身.....你同我講無錢去買eotech

引用:
原帖由 loop2 於 17-6-2009 14:20 發表

不用想鳥,,真品比到你玩具冇既野,,買啦,,唔好唔記得留返少少$$$$$$$$泥買鏡呀
仲要買支Thermal Detector 黎襯達神尊貴身份
其他7仔14都要行X開

西

發新話題