發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

回覆 97# 的帖子

呀公你係o米今日比p90爆果過??

多左五六個孔.....好多血.....

不過佢個測速器好似有問題....
我支M16兩面力測左0.58J.....

引用:
原帖由 阿堅 於 26-7-2009 21:41 發表
多左五六個孔.....好多血.....
果陣我未過檔 事發後睇住check支P90係0.9J...

不過我支本身1.3 check果陣竟然係0.8 部機可能有問題
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

唔記得係邊個forum睇到,x3200係有d問題(測細力佐d)

------------------------------------------------------------------------------

咁我早知用殺神力...98K.....

回覆 35# 的帖子

249係我

引用:
原帖由 match_man 於 26-7-2009 21:54 發表
249係我
------------------------------------------------------------------------------

回覆 79# 的帖子

我見到,我亦認得…

如果下場game係cqb同埋只for cgf既兄弟我一定去

x神又幾靚仔喎

引用:
原帖由 阿堅 於 26-7-2009 21:51 發表
咁我早知用殺神力...98K.....
KAR 98
D小朋友一見到就走La
心愛的太多∼要買的數不清楚

回覆 107# 的帖子

那是蠔屎…

引用:
原帖由 蕉皮 於 26-7-2009 21:58 發表
如果下場game係cqb同埋只for cgf既兄弟我一定去

x神又幾靚仔喎
X神好似好怕醜.......

回覆 117# 的帖子

98K + EO-tech