發新話題

三 號 強 風 信 號 ,現 正 生 效 。

引用:
原帖由 路比 於 4-8-2009 14:28 發表
凌遲第一刀會係
唔打橫切 , 打直切
4 刀變 八爪魚

引用:
原帖由 亞延 於 4-8-2009 14:24 發表

台灣果個吹唔到黎香港啦,不過睇圖好大個....
幾個鐘就加左廿幾公里,吹向台北地區....如果繼續增強應該有超級颱風 ...去台北玩就慘
呢個先似颱風架麻....
可惜唔埋黎呢....

引用:
原帖由 odaan 於 4-8-2009 14:28 發表

CGF 岩岩先打完 J 神 game , 你唔係想下一場輪到你呀嘛 ??
打幾多好呢.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 4-8-2009 14:39 發表

呢個先似颱風架麻....
可惜唔埋黎呢....
呢2個風差幾遠...

附件

4-8-2009 14:53

4-8-2009 14:53

引用:
原帖由 odaan 於 4-8-2009 14:31 發表

唔打橫切 , 打直切
4 刀變 八爪魚
.....開晒花....

引用:
原帖由 boni 於 2009-8-4 02:53 PM 發表

呢2個風差幾遠...
冇計,我地有刀場保護,風都打唔到過黎
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 於 4-8-2009 15:06 發表

易熟d
點熟?.....白灼定油炸....

引用:
原帖由 於 4-8-2009 16:57 發表

受熱面多d 想點整都得啦///又美觀
.....係......等我係地獄改一改的刑罰先...

香 港 天 文 台 宣 佈 預 計 在 今 天 ( 8 月 4 日 ) 下 午 9 時 45 分 或 以 前 發 出 八 號 熱 帶 氣 旋 警 告 信 號 , 本 港 風 勢 將 會 加 強 。
政 府 提 醒 返 家 路 程 偏 遠 、 轉 折 或 居 住 離 島 的 市 民 , 現 應 啟 程 回 家 。

教 育 局 宣 佈 : 所 有 學 校 今 日 停 課 。 學 校 應 實 施 應 變 措 施 , 確 保 學 生 安 全 , 並 在 安 全 情 況 下 , 安 排 學 生 返 家 。

今晚打完聽日要返工...

引用:
原帖由 kimkileo 於 2009-8-4 05:01 PM 發表

.....係......等我係地獄改一改的刑罰先...
放入微波爐
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 阿堅 於 4-8-2009 19:50 發表
香 港 天 文 台 宣 佈 預 計 在 今 天 ( 8 月 4 日 ) 下 午 9 時 45 分 或 以 前 發 出 八 號 熱 帶 氣 旋 警 告 信 號 , 本 港 風 勢 將 會 加 強 。
政 府 提 醒 返 家 路 程 偏 遠 、 轉 折 或 居 住 離 島 的 ...
打到黎啦
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

發新話題