發新話題

廢人廢技術用廢機唔唔帶腳架挑國金機

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-9-2009 01:16 發表

我好怕d方便野...試過借人支波頭腳...番到來d 水平斜左丁屎咁多,勁火滾..
雞頭係咁ga la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-9-2009 01:27 發表

雞頭係咁ga la
man仔48x...重有velbon都係咁... 我只覺得gitzo橙色果隻先夠...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-9-2009 01:44 發表

man仔48x...重有velbon都係咁... 我只覺得gitzo橙色果隻先夠...
48x有度係for 4kg,但o個隻係爭d

係用就用486 for5kg,一定夠用
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-9-2009 01:57 發表

48x有度係for 4kg,但o個隻係爭d

係用就用486 for5kg,一定夠用
算啦,我唔會用波頭~ 一係買488 la~

今日身痕落左肥花睇完....Induro一如大家所言....啲質感
睇埋支MAN190KIT......麻麻地....行到黃金門口....睇埋支PROXB......
決定左買190XPROB了.....不過波頭未唸到邊個好....我唸緊488RC4定488RCO
邊一樣好用

一定要man記頭

引用:
原帖由 亞延 於 11-9-2009 15:37 發表
今日身痕落左肥花睇完....Induro一如大家所言....啲質感
睇埋支MAN190KIT......麻麻地....行到黃金門口....睇埋支PROXB......
決定左買190XPROB了.....不過波頭未唸到邊個好....我唸緊488RC4定488RCO
邊 ...
486都夠la

引用:
原帖由 路比 於 11-9-2009 16:01 發表
一定要man記頭
又唔係一定要MAN記既....不過差唔多價錢老老實實又真係唔係好想要強國
吉嫂又唔平..如果吉嫂我就要碳腳LU~~~~

引用:
原帖由 亞延 於 11-9-2009 16:42 發表

又唔係一定要MAN記既....不過差唔多價錢老老實實又真係唔係好想要強國
吉嫂又唔平..如果吉嫂我就要碳腳LU~~~~
買ball的...俾我會買左gitzo頭先...

引用:
原帖由 於 11-9-2009 17:28 發表
一陣放工去天祥打個圈先..分分鐘可能唔小心又買左野返屋企..同個fd一齊....唔知買兩支會唔會有得平十蚊呢
一兩十蚊實平到既......幫我格埋190XPROB得唔得

引用:
原帖由 於 11-9-2009 21:05 發表
返黎了 190xprob 920 486波頭 480....

天祥姐姐個波頭平左30比我 .最後920+450就搞掂
上手重唔重

引用:
原帖由 於 11-9-2009 21:41 發表

抽返黎果陣覺得重....但係如果放落袋到咩...就未必會覺得重...起碼我自己可以接受到..
我仲買多左個相機袋..... ...唔小心就冇左二千幾三千銀...
你有首富女,呢幾千蚊算得咩

發新話題