發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2-10-2009 08:32 發表

當我用呢隻果陣, 完全當左佢係卡碧尼咁滯...
咁佢短距離D...有時D飛彈都唔係好聽話
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

我打左咁多個星期, 一直都諗緊夠竟我要GE係咩機

我又鐘意X射, 間唔中又想出去劈下...真係傷腦筋!

BTW: 如果AS ZZ個2武係向前射就好喇, 向上射, 一定要搵COVER先得
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2-10-2009 13:57 發表
我打左咁多個星期, 一直都諗緊夠竟我要GE係咩機

我又鐘意X射, 間唔中又想出去劈下...真係傷腦筋!

BTW: 如果AS ZZ個2武係向前射就好喇, 向上射, 一定要搵COVER先得
渣古II
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

有冇人得閒係5點幾果陣上線一齊玩下
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

cgf名稱 : game名稱

路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥

Dennis.C : 綠哈囉
冥亞帝.劍 : 黑亞帝劍
XDD12348 : 德軍隆美爾
Hkpolice-psu : 小朋友齊假膠
積夫 : 積夫
suileung : 爆seed啦
bonwin : 新阿寶尼爾
attacker2006 : 相良宗介ARX
里安 : am1678
仔仔 : 維吉爾.li

playboy : playboyK
阿芝 : 小肥芝
EF66-1192 : 搖控貨櫃車e達人
Zielfernrohr : KFOR
falken_1213 : FaLKeN
falken_1213 : USMC
5210 : jack01
桸藍 : 桸藍
FELIX14133 : TPLINK

報到請自行copy以上名單,係下面加自己個名回post

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 1-10-2009 19:54 發表
講時講大家來計條簡單既數:
9you話年底前會有40號扭蛋機
只剩下10月,11月,12月三次update
但重差12部機先到40
難道以後每個月解放4部扭蛋機嗎??

年底前..

可能農歷年底
甚至下年年底

9you至興扮有planning
實則揼波鐘呃$
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

成功啦
路比快d黎同我隻秋

附件

2-10-2009 18:28

引用:
原帖由 小雲雲 於 2-10-2009 14:38 發表
有冇人得閒係5點幾果陣上線一齊玩下
o岩o岩返來, 仲玩緊嗎?

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-10-2 06:42 PM 發表

o岩o岩返來, 仲玩緊嗎?
我就係出左去合機
不過唔夠機用,經過岩岩咁打,佢地都唔出黎.我想合修理用機......

唉....我真係太弱了...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-10-2 07:00 PM 發表
唉....我真係太弱了...
都唔關你事,佢地唔係隋機小隊,多數都係傾住打,而且佢地都唔多出黎打我地,企哂係後面

我想合鐵球修理裝 ar!!!

o岩O岩用SUPER GUNDAM係咁撞爆晒D JUSTICS, 劍西, WAKAKAKAKAKA

引用:
原帖由 EF66-1192 於 2009-10-2 08:29 PM 發表
我想合鐵球修理裝 ar!!!
我已經準備好合啦

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-10-2 09:27 PM 發表
o岩O岩用SUPER GUNDAM係咁撞爆晒D JUSTICS, 劍西, WAKAKAKAKAKA
我地搵日再一齊玩過啦~

發新話題