發新話題

隻MW2...打爆了...

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 15-11-2009 04:02 發表

我開到雙左輪了
真係開黎睇
2-3槍先死 又唔準 開完之後心諗 中伏
而家升緊G18

都唔明點解無哂M60同M14果D
雙槍感覺上冇咩意義...我拎住兩把P90射, 條友離我幾個身位已經要射成30幾40飛先打得死
純粹過下癮

M249 in game仲有, 佢果關叫"fire the two four niner!"
之後我load左好耐先諗起係249...
縮縮北行鳥 =口=

Riot shield + throwing knife

引用:
原帖由 learngod86 於 15-11-2009 04:06 發表

EBR also can count as M14 ma....
無哂果種感覺
以前 呯~呯 咁就一件架啦

引用:
原帖由 nishi 於 15-11-2009 11:58 發表

雙槍感覺上冇咩意義...我拎住兩把P90射, 條友離我幾個身位已經要射成30幾40飛先打得死
純粹過下癮

M249 in game仲有, 佢果關叫"fire the two four niner!"
之後我load左好耐先諗起係249...
散彈都好用呀

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 15-11-2009 18:49 發表

無哂果種感覺
以前 呯~呯 咁就一件架啦
FAL lor....
reload果下幾型...

學神 born to sleep...

http://www.youtube.com/watch?v=cudCajMNRM0
E條片果個PLAYER真係好勁..............

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 15-11-2009 18:51 發表

散彈都好用呀
努力練緊spas12
遠d都有時一槍殺到,正
引用:
原帖由 learngod86 於 15-11-2009 18:58 發表

FAL lor....
fal+鏡之後幾好用呀~
kick個彈夾出黎
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 15-11-2009 19:19 發表

努力練緊spas12
遠d都有時一槍殺到,正

fal+鏡之後幾好用呀~
kick個彈夾出黎
Cheytac M200 is also good

引用:
原帖由 learngod86 於 15-11-2009 18:58 發表

FAL lor....
無咩性趣

有無人Spec ops mode..打浴室有3星?
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 15-11-2009 23:50 發表
有無人Spec ops mode..打浴室有3星?

ghost個look

引用:
原帖由 ZaMaR 於 16-11-2009 00:06 發表

ghost個look
ghost...死得好慘...

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 15-11-2009 23:48 發表

無咩性趣
用佢果時成日唔記得佢係單發...
死按住個trigger唔放...結果射左一槍就冇下文了...
縮縮北行鳥 =口=

Xbox live login唔到

發新話題