發新話題

CGF找神呀

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 8-12-2009 11:38 發表
我做野個泳池
主池

按摩池
http://i105.photobucket.com/albums/m235/An ...
原來你做野既地方咁正~

果度多唔多囡囡游水?
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 8-12-2009 11:43 發表

原來你做野既地方咁正~

果度多唔多囡囡游水?
唔多 得一個妹妹,一個姐姐ja 仲要一星期先落泥一次 仲要果日未必係我番

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-12-2009 11:31 發表

我就7點半起身...7點8出門口...8點鐘係office...
10分鐘出門口, 20分鐘返到公司?!?! 好快喎...

引用:
原帖由 herrick-chang 於 8-12-2009 11:33 發表

慈雲山去青衣ive
都唔係好遠je...............................

我想問下師兄要唔要考埋泳池救生?

引用:
原帖由 kimkileo 於 8-12-2009 11:34 發表

我依家就係........就黎痴線啦....
黎緊2年到我痴.........

引用:
原帖由 boni 於 8-12-2009 11:48 發表

都唔係好遠je...............................
問題係來回加埋成六程車

引用:
原帖由 herrick-chang 於 8-12-2009 11:48 發表
我想問下師兄要唔要考埋泳池救生?
一定要,宜家冇泳池救生章唔洗諗做救生員
因為冇泳池救生章做救生員係犯法既

我三月先得上個班....

引用:
原帖由 於 8-12-2009 11:51 發表

以前好似唔洗的..我記得就..不過果陣我仲讀緊書...淨係考左個銅章..
早幾年立左法lu~宜家一定要有泳池救生章

引用:
原帖由 herrick-chang 於 8-12-2009 11:49 發表

問題係來回加埋成六程車
你日日係咁辛苦哂...
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

發新話題