發新話題

早晨..

引用:
原帖由 boni 於 19-1-2010 17:16 發表
夠啦...
你心如鹿撞.......心慌意亂....
一個去左飲悶酒......一覺醒來....oh..no....

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-1-2010 17:20 發表

一個去左飲悶酒......一覺醒來....oh..no....
hahaha

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-1-2010 17:20 發表

我係唔會一個人自酌的... -_-
一覺醒來, 又係要返工...

引用:
原帖由 於 19-1-2010 17:19 發表

我驚佢唔答佢咁多字..."做緊野啊 "  收線前傳來背景聲"耶..你巧壞耶..."   (用最純正的杭州嗲聲)
不過講真...講嗲我覺得台妹最嗲....日日係office都....

引用:
原帖由 boni 於 19-1-2010 17:16 發表
夠啦...
所以... 無知係最幸福的

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-1-2010 17:14 發表

最怕佢係答你...我依家好忙同同事做緊野.....
仲要周圍好靜,語氣古怪

引用:
原帖由 於 19-1-2010 17:22 發表

原來男友返左黎都唔知..床頭仲貼住:
"BABY..SORRY..要你擔心..SWEET DREAM.LOVE"
好甜呀...跟住痛哭流涕....男友推開房門一擁入懷...baby我煮好早餐啦...

引用:
原帖由 louisli 於 19-1-2010 17:25 發表

仲要周圍好靜,語氣古怪
隱約好似有的喘氣既聲音...

引用:
原帖由 於 19-1-2010 17:24 發表
我個客仲未到啊 而家R緊大脾 又話五點上黎
咁搵個女同事坐住大脾先羅....

引用:
原帖由 於 19-1-2010 17:41 發表

....幸福啊..如果個劇情咁安排就完美了
拍拍.....瞓醒放工啦....

發新話題