發新話題

咁都算網絡欺凌?

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 12:51 發表

佢唔驚,姐係唔係恐嚇la...
佢應該拎住"http://www.civiliangunner.com/cgf/post.php?action=reply&fid=8&tid=62286&repquote=687527&extra=page%3D1&page=7"呢個網址
去任何一間差館攞我果張紙仔

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 12:51 發表

好解釋, 但係我係CGF冇玩大過LO
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-7-2010 12:50 發表

其實呢, 如果你真係有心改過, 洗咩用返呢d名, 用其他名, 逋返d正常野咪算囉, 你搞咁多野, 係咪因為你屋企人唔理你姐?
我係lock左既post都有講....幾許CGF既風雲人物都改左名好低調再融入我地大家庭.....
佢就好似死唔斷氣咁.....我都極懷疑佢係咪缺乏俾人關愛

引用:

係咪要搞到有人上門打鑊你先算大?

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-7-2010 12:54 發表

我係lock左既post都有講....幾許CGF既風雲人物都改左名好低調再融入我地大家庭.....
佢就好似死唔斷氣咁.....我都極懷疑佢係咪缺乏俾人關愛
佢o既"關愛"係要比人少!?

引用:

哦!.....
你係咁開分身上黎叫玩"小"野呀........

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-7-2010 12:56 發表

哦!.....
你係咁開分身上黎叫玩"小"野呀........
即係話佢仲有其他招未出

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-7-2010 12:51 PM 發表

我做野其實好open......我同事係我隔離上網睇甜相添.....
原則永遠都係...有野搞掂冇手尾..我就唔會理你....
果條蛋散....佢阿頭俾佢的野積到成檯係都唔清.....
完全是好上司喔

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-7-2010 12:56 發表

即係話佢仲有其他招未出
未暗kill

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 12:57 PM 發表

未暗kill
巧驚驚

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 12:45 發表

唔好意思, 但我可能都係俾人思想引導其中一個, 咪好奇LO

你係LE個POST發言公然指責他人, 又唔解釋清楚, 點解我唔可以詢問?

如果你覺得我多管閑事, 我SAY SORRY先

但係我就唔明點解我詢問都可以係火上加 ...
你解釋左約你o個日點解唔在場,而大家都接受你的解釋,你先好o係其他post度講野la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 12:57 發表

未暗kill
係呢度我比較鍾意明ban........

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-7-2010 12:50 發表

其實呢, 如果你真係有心改過, 洗咩用返呢d名, 用其他名, 逋返d正常野咪算囉, 你搞咁多野, 係咪因為你屋企人唔理你姐?
我用分身D名, 但係我怕阿公覺得我唔夠誠意。

我講野都OK正常La....係D人大我我先語氣挖D 

不過大丈夫威武不能屈啊

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:00 發表

我用分身D名, 但係我怕阿公覺得我唔夠誠意。

我講野都OK正常La....係D人大我我先語氣挖D 

不過大丈夫威武不能屈啊
好威武wor...
好大丈夫wor...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-7-2010 13:00 發表

你解釋左你o個日唔在場,而大家都接受你的解釋,你先好o係其他post度講野la
今日天黑前冇解釋就係咁先.......

發新話題