發新話題

5/7 星期一早晨

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-7-2010 14:19 發表

如果.....加時....再12碼......5點半完場喎....
絕對唔需要加時!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 boni 於 5-7-2010 14:02 發表

2:30am呀大佬... 唔洗做就得....
我相信所有老細都會接受第二朝射波......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 於 5-7-2010 14:42 發表

睇下老細棒邊隊..如果德國嬴...佢棒西班牙..我相信會收到WARNING LETTER多..
咁呢兩日好摸清楚老細個底, 如果你個講既情況, 照返工, 扮沮喪, 我相信你老細會原諒你o係個位訓半日既~~~
-但丁

早晨

引用:
原帖由 HunterX 於 5-7-2010 14:25 發表

絕對唔需要加時!!!
90分鐘又3粒搞掂隻牙....

引用:
原帖由 於 5-7-2010 15:32 發表

呢隻智慧牙我覺得難搞D...
唔緊要....你捧佢就得架啦......

引用:
原帖由 HunterX 於 5-7-2010 14:27 發表

我相信所有老細都會接受第二朝射波......
我接受佢地果兩日返半日....

引用:
原帖由 於 5-7-2010 15:38 發表

我唔棒嫁..我都唔知點解響CGF買左西班牙....明明我自己買左阿根廷 德國 荷蘭....呢三隊我都鐘意.
德國

引用:
原帖由 boni 於 5-7-2010 16:08 發表

德國
一向都唔太like果兩隻牙......決賽.....荷蘭對德國

話時話, 今晚係咩賽事?同埋...真係無腳?我想睇WOR....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 5-7-2010 20:32 發表
話時話, 今晚係咩賽事?同埋...真係無腳?我想睇WOR....
今晚無賽事呀~~
-但丁

發新話題