發新話題

廣 華 街 黑 店 - 已 經 2 次 給 騙 了 ! ! ! !

引用:
原帖由 reporter 於 2-11-2010 19:39 發表

UM...資 訊 上 比 人 老 點 ,
如 果 我 係 大 哥 你 呢,
知 道 之 後 都 會 有 少 少 o吾 happy ( 少 少 )
比 人 老 點 o左 , 好 似 自 己 好 蠢 o甘 樣 ....
所以我果次之後我唔會再信曬任何老闆講的野
果次咁就冇左1200,唉,只怪自己當時冇知

引用:
原帖由 無花果雪耳 於 2-11-2010 19:43 發表

所以我果次之後我唔會再信曬任何老闆講的野
果次咁就冇左1200,唉,只怪自己當時冇知
" 唔 會 再 信 曬 任 何 老 闆 講 的 野 "...
真 係 ... " 一 朝 被 蛇 咬 , 夜 晚 o吾 瞓 覺 "
o甘 有 陰 影 ~
希 望 他 日 有 些 好 人 可 以 令 你 再 次 開 懷 購 物 啦 ~

引用:
原帖由 無花果雪耳 於 2-11-2010 19:12 發表
仙風都係'黑店'啦
我第一次打算去買woodland
點知個老闆同我講話mc果陣係最heat,woodland outday啦(果陣2009年,冇提過acu的存在)
話咩遲d美軍會轉曬mc,唔要woodland
之後我就買左mc,雖然mc都有佢好處....
不過我 ...
你買真品佢比國產你就話黑店姐,佢比mc你個時你唔識企硬?

引用:
原帖由 無花果雪耳 於 2-11-2010 19:12 發表
仙風都係'黑店'啦
我第一次打算去買woodland
點知個老闆同我講話mc果陣係最heat,woodland outday啦(果陣2009年,冇提過acu的存在)
話咩遲d美軍會轉曬mc,唔要woodland
之後我就買左mc,雖然mc都有佢好處....
不過我 ...
我之前件ACU 2005年生產
件OTV 3年前買
只可以講句,識多D冇事

引用:
原帖由 蕉皮 於 2-11-2010 20:00 發表

你買真品佢比國產你就話黑店姐,佢比mc你個時你唔識企硬?
果陣本身打算去睇睇,睇下woodland
果陣仲味知咩係cgx,wgx果d網
而且我果陣仲想d老闆係好人,會教下我
點知比佢咁老點幾句,話咩見係你,平幾百賣比我,又話得番1,2件,唔買就冇
就買左=.=
e家睇番,我買的係copy,但係copy都貴市面的1,2百....加多幾十就買到真品....
丁頁....
有冇可以答我佢第2間分店係咪汁左

我想問係博C改槍會不會中招?

引用:
原帖由 hei000888 於 2-11-2010 22:36 發表
話唔會就呃你既

引用:
原帖由 hei000888 於 2-11-2010 22:36 發表
一定中招
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 無花果雪耳 於 2-11-2010 20:07 發表

果陣本身打算去睇睇,睇下woodland
果陣仲味知咩係cgx,wgx果d網
而且我果陣仲想d老闆係好人,會教下我
點知比佢咁老點幾句,話咩見係你,平幾百賣比我,又話得番1,2件,唔買就冇
就買左=.=
e家睇番,我買的係copy,但 ...
QUOTE : "話咩見係你,平幾百賣比我...."
好 似 老 闆 Lee d 說 話 就 好 有 問 題 了

先 風 ~ 佢 第 2 間 分 店 ??

是 有 分 店 的 嗎 ?

近 排 係 有 一 間 o野 收 o左 皮 JA WOR

引用:
原帖由 reporter 於 2-11-2010 23:47 發表
是 有 分 店 的 嗎 ?

近 排 係 有 一 間 o野 收 o左 皮 JA WOR
之前大冰,軍軍軍右手面架

引用:
原帖由 Vindicator 於 2-11-2010 23:01 發表

一定中招
Oh!已中招。拿去改了一枝Marui Glock 17!

引用:
原帖由 hei000888 於 3-11-2010 21:36 發表

Oh!已中招。拿去改了一枝Marui Glock 17!
我應不應該去買回一些原裝件呢?

引用:
原帖由 hei000888 於 3-11-2010 21:45 發表

我應不應該去買回一些原裝件呢?
兄 弟 , 你 支 17 而 家 有 咩 事 ??

引用:
原帖由 reporter 於 3-11-2010 21:49 發表

兄 弟 , 你 支 17 而 家 有 咩 事 ??
還沒有發現。請問那些白店可以幫人檢查的呢?

發新話題