發新話題

FPS界另一大作: Call of Duty: Modern Warfare 3

引用:
原帖由 tf141 於 13-11-2011 15:21 發表

呢個就奇怪, 佢地明明已經除咗mask, 但係Sgt. Wallcroft之後仲講緊野

btw, 想問下Sgt. Wallcroft係咪又係Gaz同Ghost果個配音嚟?

引用:
原帖由 zeta 於 13-11-2011 17:43 發表

thx~~~

引用:
原帖由 tf141 於 13-11-2011 15:27 發表

其實我真係估唔到Soap咁樣跌一跌就死咗.....實在唔似一貫主角既作風
我覺得佢可能比野插到,如果唔係唔會流血流到成條河咁

引用:
原帖由 yurihk 於 13-11-2011 18:22 發表

我覺得佢可能比野插到,如果唔係唔會流血流到成條河咁
佢為左推走yuri自己卷左入爆風內
跌落黎ge衝擊扯開左比shepherd插ge傷口

引用:
原帖由 zeta 於 13-11-2011 18:26 發表

佢為左推走yuri自己卷左入爆風內
跌落黎ge衝擊扯開左比shepherd插ge傷口
都得喎

其實Yuri都幾勁, 咁樣成個人插實咗都仲走到上嚟

三集D ending 似似地 ......都係離唔開趴地、掙扎、手鎗/受阻跟住KO

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 13-11-2011 22:16 發表
三集D ending 似似地 ......都係離唔開趴地、掙扎、手鎗/受阻跟住KO
上集mw2 我俾makarov個_ _顏射我
好la 今集又黎, 仲要射兩飛

引用:
原帖由 bonzonie 於 13-11-2011 22:16 發表
特登架啦...我嫌今集唔夠似tim呀
1同2有唔少呼應位

回覆 110# 的帖子

玩親D主角都好鬼硬命
唔知WARGAME場班不死人有冇佢地咁硬命呢

引用:
原帖由 louis265 於 14-11-2011 00:46 發表
玩親D主角都好鬼硬命
唔知WARGAME場班不死人有冇佢地咁硬命呢
所以先話估唔到Soap咁樣跌一跌會死

引用:
原帖由 jn_jona 於 13-11-2011 14:02 發表

我好agree,sandman,yuri,makxxxx死都震撼過soap,我仲以為price會帶走佢條屍...
sandman果下真係好型,我諗有機會又有續集,yuri比人打果3槍,一槍比一槍緊張
makxxxx比price吊死,我以為price會跌落街,之後price食住 ...
SOAP死PRICE擺返低支1911果幕好有交帶喇…PRICE拖著佢條屍到停低有人同佢急救時已經成地血果下

引用:
原帖由 亞延 於 15-11-2011 02:51 發表

SOAP死PRICE擺返低支1911果幕好有交帶喇…PRICE拖著佢條屍到停低有人同佢急救時已經成地血果下
1911果刑又真係抵讚, 呢枝1911意義重大

引用:
原帖由 tf141 於 15-11-2011 08:48 發表

That screen really make people think back MW's last screen and MW2's Price return

回覆 50# 的帖子

Me me me!!!
Game Code : J2ffr2y

引用:
原帖由 tf141 於 15-11-2011 08:48 發表

MW1:手槍殺
MW2:飛刀殺
MW3:空手殺

發新話題