發新話題

魔膠...魔膠....(51樓加手槍安裝注意圖)

引用:
原帖由 thomas.t 於 17-4-2012 02:33 發表
我想問下有冇人用魔膠去參加精準比賽?
名次幾多?
一個字... 差...
但唔排除個人身體 & 技術不足 & 用彈問題.

引用:
原帖由 B20_hk 於 18-4-2012 16:54 發表

Please see following link:

http://www.wgcshop.com/wgc2008/m ... =special&rs=New Release&catid=&cat=

w豬屍通常未上架會出左個item先但mark sold out的,

d 膠似乎大把貨la , 唔駛搶wor  
signature oversize

引用:
原帖由 faihk 於 18-4-2012 20:14 發表

有冇試試去20 & jj啱糞樓問問? 佢地都有入貨過喎!
我認我蠢!即係邊間?

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 18-4-2012 20:51 發表

我認我蠢!即係邊間?
根師父個薯呀! 戰爭遊戲(用返英文)gear個薯.
JK啱 <= 用口... 讀一次~

Bought the AEG rubber at JJ啱 today, they seems to have a lot in stock~
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

Oh!! Thanks a lot Ching!

想問下AEG個隻係Frist 6.03 用唔用到?
Thanks

附件

Screen Shot 2012-04-19 at 10.02.49 PM copy.jpg (12.22 KB)

19-4-2012 22:05

Screen Shot 2012-04-19 at 10.02.49 PM copy.jpg

今日內左3粒, 用ga係e支做實驗品:-

用bb王 0.2g試力度係1.xj 咁大把, 就算唔開hop-up射程都明顯地係遠左, 但係有明顯少少但係唔多ga上炒.
之後用vve 0.36再試... 都痴線嫁! 同0.2差唔多?   開左少少hop-up, 係好似又遠左, 但係遠幾多就真係答唔到... 因為我已經睇唔係好清楚...  

引用:
原帖由 faihk 於 21-4-2012 19:53 發表
今日內左3粒, 用ga係e支做實驗品:-

用bb王 0.2g試力度係1.xj 咁大把, 就算唔開hop ...
最緊要,打唔打到GROUPING?

引用:
原帖由 wonglk 於 22-4-2012 02:33 發表

最緊要,打唔打到GROUPING?
目前只可以用肉眼睇, grouping上比預期好.  不過e方面好可能係因人而言, 我癈柴手藝問題; 另外, 如果用0.25or以上應該會有更好射程, 因為0.2係無開都小炒.

引用:
原帖由 faihk 於 22-4-2012 03:09 發表

目前只可以用肉眼睇, grouping上比預期好.  不過e方面好可能係因人而言, 我癈柴手藝問題; 另外, 如果用0.25or以上應該會有更好射程, 因為0.2係無開都小炒.
請問師兄要改管嗎?謝謝

引用:
原帖由 狙神 於 22-4-2012 18:42 發表

請問師兄要改管嗎?謝謝
無, 只係就咁直上, 力度無變.

引用:
原帖由 faihk 於 22-4-2012 19:53 發表

無, 只係就咁直上, 力度無變.
讚好^.^
出糧買幾粒先

引用:
原帖由 狙神 於 22-4-2012 21:06 發表

讚好^.^
出糧買幾粒先
有相熟ga鋪就叫佢地留定比你好啦! 手槍膠又有唔少地方已經無貨...

發新話題