發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 faihk 於 10-9-2010 16:48 發表

你咁樣對病人?
認真
幫我入埋
我26号還
我唔信任JY

引用:
原帖由 adlar 於 10/9/2010 16:51 發表

認真
幫我入埋
我26号還
我唔信任JY
即係唔洗幫你入?
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 adlar 於 10-9-2010 16:51 發表

認真
幫我入埋
我26号還
我唔信任JY
琴日問又唔講...
5點啦! hsbc收左檔啦...

引用:
原帖由 jackieyue 於 10-9-2010 16:57 發表

即係唔洗幫你入?
唔係
我驚你無入

軍醫都去丫~

引用:
原帖由 yiuchun1993 於 10-9-2010 18:23 發表
軍醫都去丫~
好難得有個禮拜日行得開,去學下野,順便聯下誼吹下水.........

話時話,您地打CQB會唔會彈鼓喪掃.....?

HAPPY SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

我地學野就真啦

引用:
原帖由 yiuchun1993 於 10-9-2010 19:08 發表
我地學野就真啦
軍醫年紀大、手腳慢,大家就住吓......

happy shooting!
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 10-9-2010 19:07 發表

好難得有個禮拜日行得開,去學下野,順便聯下誼吹下水.........

話時話,您地打CQB會唔會彈鼓喪掃.....?

HAPPY SHOOTING!
我禁言14天唔會

到時我帶彈弓匣
我生得聰明得罪你咩!!!

我?
手槍炸~

引用:
原帖由 faihk 於 10-9-2010 16:40 發表
幫charcharlie886入左啦!
thankyou

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 10-9-2010 19:13 發表

我禁言14天唔會

到時我帶彈弓匣
彈弓匣...最好!軍醫一定帶!

引用:
原帖由 yiuchun1993 於 10-9-2010 19:14 發表
我?
手槍炸~
手槍...最好!軍醫一定帶!

引用:
原帖由 T-800 於 10-9-2010 19:57 發表

手槍...最好!軍醫一定帶!

我都係手槍
不過係glock 18

軍醫會用咩 ?

發新話題