發新話題

有無師兄玩開機械手錶同鐘?

引用:
原帖由 2slow 於 4-9-2015 09:39 發表

係呢, 什少見師兄你講wargame話題, 始終呢度係wargame forum
我有有如Big Fish故事,不過未到時候講。
---
我最愛講老虎

引用:
原帖由 2slow 於 4-9-2015 09:32 發表

好葡萄呀
用投射打FPS會唔會頭暈呢,
小弟一直都好想試試感覺如何, 耐何過唔到內政permit唔批
用投射打ACE OF COMBAT 會唔會嘔

最後係鴨記斥資八舊買左個瓷面銅鐘肉,點知鐘面凸玻璃已失,檔主用塊膠片替代,看來找一塊足夠薄既凸面玻璃。。。

仲要整番個木箱比佢。。。又係一單驚天大搞作
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-9-2015 18:09 發表
最後係鴨記斥資八舊買左個瓷面銅鐘肉,點知鐘面凸玻璃已失,檔主用塊膠片替代,看來找一塊足夠薄既凸面玻璃。。。

仲要整番個木箱比佢。。。又係一單驚天大搞作
So C Fu動手能力強
唔玩坦克/戰機儀表板果D鐘?

引用:
原帖由 Sophi_hk 於 5-9-2015 02:15 發表

So C Fu動手能力強
唔玩坦克/戰機儀表板果D鐘?
我姓蘇。。。點會無。。。

又係會改成坐枱鐘

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 於 5-9-2015 03:42 發表
淨係識窮到濃戴精工
香港有好多十億身家及以上既隱形富豪都只係載星晨, 精工, 金石手錶! 車更加唔洗講只係用本田及豐田兩隻牌子! 鞋著AICS TIGER就連原子筆都係用三零UNI! 問你死未!

引用:
原帖由 reniless 於 4-9-2015 07:36 發表

教主體格天生威武,只要衣著穿得整齊工整就沒打問題。
---
唔識襯衫配搭可以交比女友幫教主選衫。
但千萬不能交給教母大人選。
就好似我買西裝咁,我老媽就話我嘥錢,
話著西裝,幾時先等到阿囡結婚嫁人 ...
.......但首先要有
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

其實我著衫好隨意,隨手拿起就著出街。
教主可以試下H&M嘅主線COS Collection of Style極簡風格,啲衫好易襯不花巧不浮誇。

引用:
原帖由 YSL 於 8-9-2015 22:53 發表

.......但首先要有
咪扮單身

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 8-9-2015 23:34 發表

咪扮單身
.......咩樹先

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

DEL..

回覆 129# 的帖子

我系求其著.....

石英晶振有限期,不然真的只買石英錶好了。

發新話題