發新話題

Code Geass 反逆のルルーシュ R2 專區

朱雀今集比卡蓮女王SM得好開心

引用:
原帖由 Paul 於 28-7-2008 14:15 發表
朱雀今集比卡蓮女王SM得好開心
http://www.nicovideo.jp/watch/sm4097176

根據不可靠消息來源指出
真正的娜娜莉在瑪莉安娜皇后遇襲事件時
因為精神上的打擊而精神上呈現空洞狀態
經由若本皇帝的GEASS的記憶賦予
而得以阿妮亞的身分繼續成長下去
而魯魯一直在拼命保護著的娜娜莉
是若本皇帝不忍讓魯魯見到已經完全變了個人的娜娜莉
採用複製人技術並用GEASS賦予記憶的複製人.....

如果真係咁就好玩囉

邊度睇ga?
感覺上係狂熱者既妄想...

引用:
原帖由 MarK-C 於 12-8-2008 14:50 發表
邊度睇ga?
感覺上係狂熱者既妄想...
所以係"不可靠消息來源"囉!

我都覺得粉紅腐女先係老老收個妹..........

其實係夢結局
一齊都係皇帝既夢

引用:
原帖由 101653 於 12-8-2008 18:17 發表
我覺得粉紅腐係老老收個阿媽既再造人...

我唔制呀, 女武神隊出左一秒就死左

四線角色(無錯係四線, 連三線都稱唔上)比其他角色重要萌究竟係咩一回事

引用:
原帖由 101653 於 12-8-2008 18:17 發表
你張簽名圖原圖希望≡﹏≡

卡蓮女王番黎喇~~
究竟老老收冇左娜娜莉會點做....下集好似係black knight內部分解咁ge開始...
唔通又抄 鋼彈00..

話時話...有冇睇最後有00個預告?
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 zachary 於 13-8-2008 00:43 發表
卡蓮女王番黎喇~~
究竟老老收冇左娜娜莉會點做....下集好似係black knight內部分解咁ge開始...
唔通又抄 鋼彈00..

UVERworld既新OP
已經攞左黎做鈴聲

引用:
原帖由 zachary 於 13-8-2008 00:43 發表
卡蓮女王番黎喇~~
唔通又抄 鋼彈00..

唔好講話抄丫....
我直頭覺得跟住娜娜莉帶眼鏡果個"mouk"咀係OO入面移植過黎架....

娜娜莉冇死, 只係去左三百年後既地球

引用:
原帖由 Paul 於 13-8-2008 23:00 發表
娜娜莉冇死, 只係去左三百年後既地球
仲撞到殺那??
跟住殺那話自己係gundam
娜娜莉要用geass就知佢係度講大話...
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

發新話題