發新話題

今日去機鋪玩左部機非常正

引用:
原帖由 車神勇 於 26-1-2007 21:23 發表

咩game 都可以玩得好勁
車game我真係比較少玩 學費自然少技術自然無甘勁囉
新兵!報到!

引用:
原帖由 mark997 於 26-1-2007 21:38 發表

車game我真係比較少玩 學費自然少技術自然無甘勁囉
唔緊要ga~
好似我玩高達咁姐......次次都交哂學費,但係又學唔到野
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 26-1-2007 21:56 發表

唔緊要ga~
好似我玩高達咁姐......次次都交哂學費,但係又學唔到野
高達[] 我只係seed既中手 算是中手啦dx 低手 z 低手[]
新兵!報到!

YEAH~! 琴晚秋下打到3'13~~!!!![b2]
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 28-1-2007 13:19 發表
YEAH~! 琴晚秋下打到3'13~~!!!!
我都仲係29......
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 28-1-2007 22:27 發表

我都仲係29......
Full 左部車未?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 古勒比加 於 25-1-2007 16:01 發表
小弟有部9代......Full Tuned
不過D野唔多識Set......

可以指教下嗎?
set車都係睇你乜野車,例如4wd就可以前後都一樣FR如果你想甩D就set前重後輕反之架車會under 左FF車因為推頭所以要前輕少少....
彈弓.....越soft=越咬地

避震:
避震越硬﹐
部車越穩定。
而o係呢個 game 裡面﹐
避震越硬更加係防止部車跳既好方法

有用網址:  http://home.kimo.com.tw/jub20011/subjectweb/racing/racing002_15.htm

吸震筒硬架車會好跳個喎[:[]
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 29-1-2007 14:20 發表
吸震筒硬?
所以味要low down 架車囉

引用:
原帖由 車神勇 於 29-1-2007 14:20 發表
吸震筒硬?
彈弓軟咪無咁跳囉~
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 29-1-2007 15:12 發表

彈弓軟咪無咁跳囉~
越軟越咬地

引用:
原帖由 忽必烈 於 29-1-2007 15:29 發表

越軟越咬地
好事~~[]
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 29-1-2007 15:12 發表

彈弓軟咪無咁跳囉~
但係我見呢隻gamed 高手10個有9個都係避震軟彈弓硬wo......
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 30-1-2007 00:47 發表

但係我見呢隻gamed 高手10個有9個都係避震軟彈弓硬wo......
你係咪調轉左呢???[]
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 30-1-2007 01:56 發表

你係咪調轉左呢???
但係我都係咁set 個喎........
彈劾

發新話題