發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 27-6-2009 06:36 PM 發表

包醬好鹹定包飯好鹹呀師兄???
包醬

CHING唔覆我ga??
pm左啦喎

引用:
原帖由 安迪 於 27-6-2009 20:12 發表

岩的岩的

24包*45-24包*26.8
車馬費4百蚊...沙頭角坐的士出旺角交收
賺d姐賺d姐
引用:
原帖由 24632198 於 27-6-2009 20:47 發表

包醬
但係無包醬又真係無咩味

即係同安迪買會平一d??

引用:
原帖由 安迪 於 29-6-2009 09:48 發表

咪屈我食死貓...我唔得閒搞噤多呢d野
係提下大家...自己去訂仲抵...其實都ok方便下
就算搵agent,俾多30蚊到的agent費
都係30蚊包,做乜要俾45蚊去買一包,俾人賺
其實我地搞團購真係冇食你水,有時大家搵既批發唔同,運輸唔同,價錢就唔一樣.品質亦唔知,
就好似我有搞一個團購DOCTOR鏡咁,有2間廠,一間有自動開關,一間冇,我團購有果個,(我自己都有買)都俾人話我食水.
同埋團購的意思係大家一齊買,唔係搞手搵錢的途徑.如果係搵錢,我地會指明係批發,
你咁樣講好似我好屈緊你水咁,
如果大家覺得我地屈緊你水,想自己去買的話亦可以,俾了錢的可退錢,未俾錢的單聲就得.
多謝各位CHING支持,今次團購唔係我地提出,係有CHING講起,大家一齊發起的,多謝各CHING支持WARGAME!!!

引用:
原帖由 安迪 於 29-6-2009 10:51 發表

算啦,你做乜鬼噤緊張姐a98mkl
自己ac都唔敢用,要開新ac收order
cgf一般討論區唔係俾你做生意嫁
你食唔食水唔關我事,梗有d人唔想噤煩/買一兩包試下.你擔心黎做咩...
不如擔下心macpul會唔會放你蛇捉你賣老翻膠m ...
= =我同mk係2個人泥=.=
只不過我搞開瞄具,佢搞開其他=.=
今個月大家懶先一齊搞=.=
講真,我開依個ac仲早過你.....

引用:
原帖由 安迪 於 29-6-2009 11:15 發表

唔洗對我噤有敵意WOR
我對搞團購無興趣...
PM我的我一個都無回

正面面對自己講過GA野啦
賺錢咪賺錢囉,做咩唔認?反正搵你訂貨的,都係廢事煩,先俾錢你賺
咁真係唔係賺錢點認,真係唔係同一個人點認??
我懶得同你吵,
我針著的重點係你講到我地好似泥搵錢咁.

引用:
原帖由 安迪 於 29-6-2009 11:41 發表

信你一成,雙目失明
你如果話同佢唔係同一個,問清楚你拍檔來貨價先講...
除非你件件貨寄UPS.唔係以你拍檔的價..每一樣野賺30蚊到啦
我唔知佢,但係我覺得人人都有唔同既批發同埋運輸,我係瞄具果方面都幫大家格好價,佢我相信都係一樣,加上依家有豬感,好多公C都唔運食物,自然貴D公C先會運

世界上冇人做團購會貼錢比人吧…

真係…想話一齊訂D野都要搞罵戰…
既然大家咁針對性既,咁唔再搞啦,除左描具同電匣之外,所有野唔再接受新order啦,舊order照有
唔想連cgf都好似其它台咁搞到成日起罵戰…大家都係玩家,無謂成日搞到話黎話去

jelly,麻煩你將我果D野全部delete晒佢

各位之前講左order既買家,如有需要可以聯落我地cancel order同退錢

引用:
原帖由 安迪 於 29-6-2009 11:41 發表

信你一成,雙目失明
你如果話同佢唔係同一個,問清楚你拍檔來貨價先講...
除非你件件貨寄UPS.唔係以你拍檔的價..每一樣野賺30蚊到啦
如果你係想搞事呢唔該你去d潮童論壇,cgf唔係比你呢d野事生非既"不該"搞事既

引用:
原帖由 MKL04438 於 29-6-2009 12:23 發表
世界上冇人做團購會貼錢比人吧…

真係…想話一齊訂D野都要搞罵戰…
既然大家咁針對性既,咁唔再搞啦,除左描具同電匣之外,所有野唔再接受新order啦,舊order照有
唔想連cgf都好似其它台咁搞到成日起罵戰…大家 ...
我都懶得搞了..
唔受新訂了...

發新話題