發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

引用:
原帖由 亞爾多 於 26-7-2009 22:00 發表

X神好似好怕醜.......
佢好cool
------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 蕉皮 於 26-7-2009 09:58 PM 發表
如果下場game係cqb同埋只for cgf既兄弟我一定去

x神又幾靚仔喎
多謝
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 26-7-2009 22:01 發表

佢好cool
重點係
佢神唔神

引用:
原帖由 亞爾多 於 26-7-2009 22:02 發表

重點係
佢神唔神
梗係神啦
------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 match_man 於 26-7-2009 21:57 發表
我見到,我亦認得…
多多指教
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 亞爾多 於 26-7-2009 22:02 發表

重點係
佢神唔神
引用:
原帖由 阿堅 於 26-7-2009 20:49 發表

咁又係....
頭先打打下有人話見到X神,之後拍左佢幾槍,縮返底當冇事,,,,
see.....

有冇更多相??

引用:
原帖由 於 26-7-2009 22:01 發表

可能有邪惡的外表但係內心好善良..好似我咁
你一定會比枝98k善良,起碼邪惡過佢幾倍

引用:

oke" /> oke" />   可能有邪惡的外表但係內心好善良..好似我咁
Set好左打134A都5弱喎
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 阿堅 於 26-7-2009 21:51 發表
咁我早知用殺神力...98K.....
咁你應該著101落場

引用:

可能有邪惡的外表但係內心好善良..好似我咁
你....唉......
打GAME都唔叉電,山長水遠令槍冇電用

發新話題