發新話題

合格喇!!!!>v<

引用:
原帖由 kimkileo 於 29-7-2009 00:31 發表

芝芝....怪叔叔唔好走啦..停啦..我有野問你呀...
一停就隊埋去架喇wo

引用:
原帖由 101653 於 29-7-2009 00:35 發表

一停就隊埋去架喇wo
怪叔叔唔搭....咁咁 ...果邊咪數字人.... .....

引用:
原帖由 kimkileo 於 29-7-2009 00:37 發表

怪叔叔唔搭....咁咁 ...果邊咪數字人.... .....
我覺得我果一刻係以健力士世界紀錄的速度奔跑中 & 打緊電話比蠔屎

引用:
原帖由 101653 於 29-7-2009 00:42 發表

我覺得我果一刻係以健力士世界紀錄的速度奔跑中 & 打緊電話比蠔屎
算啦...趕唔切做咁多野ga la...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-7-2009 00:52 發表

算啦...趕唔切做咁多野ga la...
比5秒我訂塊好D既板都得掛

引用:
原帖由 101653 於 29-7-2009 00:53 發表

比5秒我訂塊好D既板都得掛
其實我諗....我會選擇坐係芝姐部車入面.... 好過係外面....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-7-2009 00:59 發表

其實我諗....我會選擇坐係芝姐部車入面.... 好過係外面....
最危險既地方就係最安全XDDDD
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 29-7-2009 01:01 發表

我諗死係車內都好過死係外面既....起碼入面有冷氣...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-7-2009 01:03 發表

我諗死係車內都好過死係外面既....起碼入面有冷氣...
做咩死死聲咁難聽~~

車你唔死既~~~~~~
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 29-7-2009 01:04 發表

做咩死死聲咁難聽~~

車你唔死既~~~~~~
車唔死但會撞死

引用:
原帖由 亞爾多 於 29-7-2009 01:07 發表

車唔死但會撞死
長期保持住重傷的狀態訓醫院都夠死啦
唔排除係你訓醫院既時候芝姐會揸車黎睇你呢

引用:
原帖由 阿芝 於 29-7-2009 01:01 發表

睇下你想係散晒咁死,定係餅晒咁死.....

回覆 1# 的帖子

恭喜晒~

恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~恭喜晒~

引用:
原帖由 阿芝 於 29-7-2009 01:04 發表

做咩死死聲咁難聽~~

車你唔死既~~~~~~
你唔會車到我既..我係車度!

發新話題