發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

究竟正義值唔值得合呢...張圖咁貴...又要抽過神盾,紅迷...計埋都起碼要預10萬G...
只係咁岩抽左部劍西返來所以考慮下...大家點睇呢?
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

cgf名稱 : game名稱

路比 : 路比
小雲雲 : 小雲子
Westdog : Westdog
MKL04438 : MK
飛哥仔 : 飛哥仔
samxsum : Samxsum
FPKHG : 齊格飛
ACYY : Pigken
sunny2014 : 熱血鐵球
小安哥 : 小安哥

Dennis.C : 綠哈囉
冥亞帝.劍 : 黑亞帝劍
XDD12348 : 德軍隆美爾
Hkpolice-psu : 小朋友齊假膠
積夫 : 積夫
suileung : 爆seed啦
bonwin : 新阿寶尼爾
attacker2006 : 相良宗介ARX
里安 : am1678
仔仔 : 維吉爾.li

playboy : playboyK
阿芝 : 小肥芝
EF66-1192 : 搖控貨櫃車e達人
Zielfernrohr : KFOR
falken_1213 : FaLKeN
falken_1213 : USMC
5210 : jack01
桸藍 : 桸藍
FELIX14133 : TPLINK
DevilGTO: Storm

我又玩埋一份

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 3-10-2009 01:34 發表
究竟正義值唔值得合呢...張圖咁貴...又要抽過神盾,紅迷...計埋都起碼要預10萬G...
神盾用圖合比較易(唔計運氣好..), 主要機希古大家早就有, 其他c機都係好易有, 連圖都係3萬左右就合到.... (唔好運另計...)

正義聯盟

附件

3-10-2009 16:39

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

zz聯盟

附件

3-10-2009 16:41

3-10-2009 16:41

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-10-3 04:39 PM 發表
正義聯盟
我都有張都係咁上下....不過仲未出s機

附件

3-10-2009 16:43

面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 3-10-2009 01:34 發表
值得合, 其實打cqc 個RANGE 幾易中,
又可用飛刀SLOW 人地
有豆槍同激光,遠近皆OK
出手快,SIDE DASH快,連mca幾好

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-10-3 04:41 PM 發表
zz聯盟

豪屎都係度喎

引用:
原帖由 小雲雲 於 3-10-2009 16:44 發表

豪屎都係度喎
仲有我細佬
同FD

引用:
原帖由 小雲雲 於 3-10-2009 16:43 發表

我都有張都係咁上下....不過仲未出s機
滿城盡帯黃金甲

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-10-3 04:47 PM 發表

仲有我細佬
同FD

前日唔記得影....cgf
豪屎,路比,小安哥同我.........cgf萬歲

引用:
原帖由 bonzonie 於 3-10-2009 16:43 發表

值得合, 其實打cqc 個RANGE 幾易中,
又可用飛刀SLOW 人地
有豆槍同激光,遠近皆OK
出手快,SIDE DASH快,連mca幾好
合左...
但自己根本唔係好識用拳機...頭先升劍西重有隻正義走黎話"乜d人家下先升劍西,我已經有正義喇"......
真是好叻仔呀
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"

分享一下最愛用的A, B, C機各一頁

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 3-10-2009 17:20 發表

合左...
但自己根本唔係好識用拳機...頭先升劍西重有隻正義走黎話"乜d人家下先升劍西,我已經有正義喇"......
真是好叻仔呀
初頻係多D小朋友架啦
D人巧叻叻咁話自已中Wing Zero 幾巴閉

back to topic , 我用拳機一般
但迫自己打八門絕對有幫助

尤其當你慣了正義一斬的範圍
(正義一斬係幾闊,包埋肩揰)
同唔lock 用飛刀
基本上連中兩次全set斬敵人必bye bye
1 set斬都扣左7成血 (以 AS Z 為例)

斬完變mode用飛起用豆槍,飛後
可以清埋人地剩下小小血
加上升左無限dash
係半剪半拳的玩法

當自己用緊劍西加GP01 就ok ga la..

打八門要不停360度望同埋隊友堆
係噴射器玩來回
一出埸係敵人果面就閃

今日終於解曬皇牌任務了...

火箭同香港係最易打...

頭上win左2次hard都解唔到, 最後先知卡果個要打夠5hit 先計數...  win 第3次就得左了.

工廠果個, 3部呀有, 一部重膠, 第0秒win左, 好在都計數.

近排送多3, D人就勁用多3, 打呀布又多3... 打飛西又多3...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

發新話題