發新話題

年尾

引用:
原帖由 MF 於 8-12-2009 23:45 發表

咁即喺都有得1折買機票?

老實講, 我覺得紅色d服務態度都喺好過綠
我上個weekend去上海, 去坐紅, 返坐綠, D服務分別喺晒度....紅至少有支水
好多機都有一折~~~ oneworld既機都有~~ 呵呵
服務呢樣野都好睇你遇到咩人ge :p

引用:
原帖由 boni 於 8-12-2009 23:47 發表

好多機都有一折~~~ oneworld既機都有~~ 呵呵
服務呢樣野都好睇你遇到咩人ge :p
咁又喺...幾年前坐紅...空姐申手上我頭頂關櫃門...傳來一陣臭弧味
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 8-12-2009 22:04 發表
我轉工...所以有得加15%
做返銀行....

引用:
原帖由 Andy 於 8-12-2009 22:06 發表
有得加仲想點
我減呀
用L果套呀..... .........(very sorry about that )

引用:
原帖由 MF 於 8-12-2009 23:15 發表

haha依我多年坐飛機經驗....紅色d空姐普遍靚過綠色
我地早兩日既post都有討論..... ......JAL再靚過紅色....

引用:
原帖由 MF 於 8-12-2009 23:51 發表

咁又喺...幾年前坐紅...空姐申手上我頭頂關櫃門...傳來一陣臭弧味
吓 .....咁惡夢....

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-12-2009 00:12 發表

吓 .....咁惡夢....
佢都唔想既... 唉......................................................

坐過唔係好多間, 不過質素最穩定都係CX...
而且間唔中有驚喜...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 9-12-2009 00:17 發表
而且間唔中有驚喜...
cx驚多於喜喎... :p

引用:
原帖由 HunterX 於 9-12-2009 00:17 發表
而且間唔中有驚喜...
你唔係but OL架咩 ......

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-12-2009 00:19 發表

你唔係but OL架咩 ......
but OL都可以討論下空姐掛......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 boni 於 9-12-2009 00:18 發表

cx驚多於喜喎... :p
唔係掛...
前年一年坐左廿幾轉CX, 都係喜多於驚既... 唔通係我好彩?
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 9-12-2009 00:22 發表

唔係掛...
前年一年坐左廿幾轉CX, 都係喜多於驚既... 唔通係我好彩?
你隨時已經用晒一世既運氣....

引用:
原帖由 HunterX 於 9-12-2009 00:20 發表

but OL都可以討論下空姐掛......
怪老頭肯分享實可以架...

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-12-2009 00:27 發表

你隨時已經用晒一世既運氣....
你真係心腸歹毒......
-但丁

發新話題