發新話題

CGF早丫

引用:
原帖由 boni 於 9-12-2009 16:47 發表

唔係卦.. .咁恐怖?
跟手就會有封mail去dept. head樹要求解釋點解有人既用量咁大.......
但係通常100大都係it dept......係是但篤對落果的出去交差....

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-12-2009 16:57 發表

跟手就會有封mail去dept. head樹要求解釋點解有人既用量咁大.......
但係通常100大都係it dept......係是但篤對落果的出去交差....
睇黎要出部可以上網既電話上黎同msn......

引用:
原帖由 於 9-12-2009 16:56 發表

唔係掛...咁狠毒? 咁我同事日日開佢老婆仔女的FACEBOOK 玩RC 咪死X梗..
就算依家我公司都有log低去個乜野website做個的乜.....
只不過基於法例冇出事都唔會有人去check....

引用:
原帖由 boni 於 9-12-2009 17:01 發表

睇黎要出部可以上網既電話上黎同msn......
要部私家laptop羅....
我係舊舖都apply個私人boardband做私人既事....

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-12-2009 17:04 發表

要部私家laptop羅....
我係舊舖都apply個私人boardband做私人既事....
咁太大陣象je.......

引用:
原帖由 boni 於 9-12-2009 17:07 發表

咁太大陣象je.......
有幾大陣象....我地果陣一人一寬頻架....

咁我又唔知我幾多人share...

返工吹到放工

引用:
原帖由 louisli 於 9-12-2009 17:48 發表
返工吹到放工
0 生產力

吹到放工 :P

發新話題