發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 faihk 於 15-9-2010 15:16 發表

哇~ 咁大力ga!
小ga一向支持溫柔game
大大力等遲d先玩

小ga支馬仔貨色
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hpho ... 96364_4685417_37144 ...
你支MATCH唔細力得去邊

引用:
原帖由 faihk 於 15-9-2010 15:16 發表

哇~ 咁大力ga!
小ga一向支持溫柔game
大大力等遲d先玩

小ga支馬仔貨色
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hpho ... 96364_4685417_37144 ...
溫柔game有溫柔嘅好玩,其實兩面力(1.3j以下)打CQB係好合適嘅(尤其兩面力嘅GBB,OR彈弓夾嘅AEG打一般CQB好鬼爽......)
打户外大場先用大力鎗.....(軍醫班人打大力game嘅前題係大家都要識玩、要識收鷄、唔用彈鼓........)

happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 15-9-2010 15:16 發表

嘩!越來越多好嘢浦頭.....邊支93R....

HAPPY SHOOTING!
KSC超舊VER 2

引用:
原帖由 T-800 於 15-9-2010 15:16 發表

嘩!越來越多好嘢浦頭.....邊支93R....

唔知果日會唔會變左做毒品集中營呢

引用:
原帖由 小峰 於 15-9-2010 15:27 發表

唔知果日會唔會變左做毒品集中營呢
有幾毒

引用:
原帖由 McDull 於 15-9-2010 15:26 發表

KSC超舊VER 2
哦....嚇得我..仲以為陳年MGC全改半自動93R......

KSC 93R正呀! 到時借比小弟來玩幾鎗.....

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

我睇睇買唔買到教力芯先...

我用M4 CQB(4匣)同M9
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 sam524 於 15-9-2010 15:34 發表
我睇睇買唔買到教力芯先...
咁您果支1.36j打1.33j game又唔算太離譜嘅(要睇樓主o唔ok...?),加上GBB彈又唔係多........

引用:
原帖由 T-800 於 15-9-2010 15:39 發表

咁您支1.36j打1.33j game又唔算太離譜嘅,加上GBB彈又唔係多........

怕無故升火...

引用:
原帖由 sam524 於 15-9-2010 15:41 發表

怕無故升火...
又啱.....!都係穩陣D好嘅......

happy shooting!

引用:
原帖由 T-800 於 15-9-2010 15:23 發表

溫柔game有溫柔嘅好玩,其實兩面力(1.3j以下)打CQB係好合適嘅(尤其兩面力嘅GBB,OR彈弓夾嘅AEG打一般CQB好鬼爽......)
打户外大場先用大力鎗.....(軍醫班人打大力game嘅前題 ...
so~ 支249唔用住~ 打新手團game先攞黎嚇鬼~

認真game唔係m4就會係p90上陣!

引用:
原帖由 seamoncheng 於 15-9-2010 15:21 發表

你支MATCH唔細力得去邊
米都只係兩面鑵~

引用:
原帖由 faihk 於 15-9-2010 15:45 發表

so~ 支249唔用住~ 打新手團game先攞黎嚇鬼~

認真game唔係m4就會係p90上陣!
p90打CQB正呀! 軍醫都好耐無玩p90......

引用:
原帖由 T-800 於 15-9-2010 15:32 發表

哦....嚇得我..仲以為陳年MGC全改半自動93R......

KSC 93R正呀! 到時借比小弟來玩幾鎗.....

我有碌MGC既AUTO 9

軍醫叔叔有返咁上下槍齡,實聽過:見到AUTO9,快D搵路走

發新話題