發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
不如個日玩限豆

引用:
原帖由 McDull 於 15-9-2010 16:03 發表
不如個日玩限豆
唔好咁蝦新仔啦!

引用:
原帖由 McDull 於 15-9-2010 16:01 發表

我有碌MGC既AUTO 9

軍醫叔叔有返咁上下槍齡,實聽過:見到AUTO9,快D搵路走
下句係:撞正M1000,全部搵窿捐.....
軍醫以前有支MGC-M1000(送咗比人咯).......

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 McDull 於 15-9-2010 16:03 發表
不如個日玩限豆
不如限玩彈弓夾.......

happy shooting!
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 15-9-2010 16:11 發表

不如限玩彈弓夾.......

舉腳讚成

我無彈弓匣,不過可以去買

同埋打幾多飛既彈弓匣

引用:
原帖由 McDull 於 15-9-2010 16:16 發表

舉腳讚成

我無彈弓匣,不過可以去買

同埋打幾多飛既彈弓匣
呢個係point......! 而家d彈弓匣好似有百幾飛,無晒意義咯.......
ps:不過軍醫會照帶彈弓匣,馬記G36C弓匣=50飛

引用:
原帖由 T-800 於 15-9-2010 16:19 發表

呢個係point......! 而家d彈弓匣好似有百幾飛,無晒意義咯.......
ps:不過軍醫會照帶彈弓匣,馬記G36C弓匣=50飛

PTS出左隻120飛既彈弓匣,都唔知出黎做乜。

要出,梗係出30飛啦

引用:
原帖由 McDull 於 15-9-2010 16:23 發表

PTS出左隻120飛既彈弓匣,都唔知出黎做乜。

要出,梗係出30飛啦
咁您果日仲玩唔玩彈弓匣......?

個日玩限豆:

1)彈弓匣:30飛既12隻,120飛既3隻
2)鏈匣:1隻

派豆既自己睇住無晒豆

引用:
原帖由 McDull 於 15-9-2010 16:25 發表
個日玩限豆:

1)彈弓匣:30飛既12隻,120飛既3隻
2)鏈匣:1隻

派豆既自己睇住無晒豆
嘩.....! 咁多夾您件(wet屎)点袋......?

引用:
原帖由 T-800 於 15-9-2010 16:25 發表

咁您果日仲玩唔玩彈弓匣......?

我全屋原來得1隻彈弓匣

問人借緊

PTS個隻180蚊,我死都唔會俾佢賺

引用:
原帖由 McDull 於 15-9-2010 16:27 發表

我全屋原來得1隻彈弓匣

問人借緊

PTS個隻180蚊,我死都唔會俾佢賺
原來如此......

引用:
原帖由 T-800 於 15-9-2010 16:27 發表

嘩.....! 咁多夾您件(wet屎)点袋......?

我著件WSH,可以袋到12隻

再加埋BELT上面既FAST MAG III

引用:
原帖由 T-800 於 15-9-2010 16:29 發表

原來如此......

我上山打大場,每場都係1隻鏈匣以內收工。

CQB,1場打得晒1隻都好無技術姐

會俾我個槍佬笑架

係唔係真係要玩限制? 係ga我要改改裝備啦!

發新話題