發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 McDull 於 15-9-2010 16:57 發表

咁係因為你成日掛住FULL
所以我上次都話我想改左個問題佢囉!

引用:
原帖由 McDull 於 15-9-2010 16:56 發表

軍醫謬贊了

彈多又點

以前有人教過我:鐘意派豆既人,好多都係好鐘意企係度派,其實死得仲快
那麼,讓我倆一起彈弓夾吧.........阿們.....

happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 15-9-2010 16:59 發表

那麼,讓我倆一起彈弓夾吧.........阿們.....

happy shooting!
我會有兩手準備,最緊要玩得開心。

兩隻彈弓匣,有60飛(GNP個隻唔知係咪30飛)

加埋支93R,有120飛,乜都夠啦

引用:
原帖由 faihk 於 15-9-2010 16:59 發表
所以我上次都話我想改左個問題佢囉!
就由今次開始啦

引用:
原帖由 McDull 於 15-9-2010 17:04 發表

我會有兩手準備,最緊要玩得開心。

兩隻彈弓匣,有60飛(GNP個隻唔知係咪30飛)

加埋支93R,有120飛,乜都夠啦
沖鋒手槍仔打CQB確係零舍好玩 ,可惜軍醫果支KWC連發沙鷹今團唔用得............

HAPPY SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 15-9-2010 17:15 發表

沖鋒手槍仔打CQB確係零舍好玩 ,可惜軍醫果支KWC連發沙鷹唔用得............

佢最好玩係個3連發

我借支G23俾你丫

引用:
原帖由 McDull 於 15-9-2010 17:05 發表

就由今次開始啦
正合我意~
所以先用m4

引用:
原帖由 faihk 於 15-9-2010 17:21 發表
正合我意~
所以先用m4
我覺得你應該去幾隻彈弓匣

引用:
原帖由 McDull 於 15-9-2010 17:22 發表

我覺得你應該去幾隻彈弓匣
其實我有諗過有d box set弓匣好似平平地, 但係我又唔係次次用支手槍版. 我打室外場會用次世代個支 (目前1弓1鏈).

引用:
原帖由 faihk 於 15-9-2010 17:26 發表
其實我有諗過有d box set弓匣好似平平地, 但係我又唔係次次用支手槍版. 我打室外場會用次世代個支 (目前1弓1鏈).
彈弓匣只係一過過渡
到你控制到隻手指之後,俾隻鏈匣你你都識得就住

引用:
原帖由 T-800 於 15/9/2010 13:48 發表
有無参加者會喺呢度(老實地)報吓自己當日用乜嘢鎗、乜嘢火力.......?

KSC M9A1,
WE MEU,
ARMY R28 (Maybe),
KSC M9(Maybe)(頭先出去KWS,見到現袋有...),
帶埋枝VFC EGLM黎玩...
全手槍...

如果枝MP5搞得掂既,先帶...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 faihk 於 15-9-2010 17:26 發表

我有彈弓匣WO 洗唔洗借比你試下

引用:
原帖由 McDull 於 15/9/2010 16:35 發表

簡單黎講:係每人每場300飛上限囉

其實已經好多

CQB,丁屎咁大個場,見到打2槍就算架啦
CQB,一場100飛都未必用得哂啦...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 小峰 於 15-9-2010 17:34 發表

我有彈弓匣WO 洗唔洗借比你試下
個日借隻俾我

引用:
原帖由 jackieyue 於 15-9-2010 17:34 發表

CQB,一場100飛都未必用得哂啦...
咪就係

發新話題