發新話題

lee個系統又幾好喎~

會唔會個個都用先

有時 CQB 駁火, 兩個人中彈相差時間唔夠一秒, 中左一樣可以開槍就未夠公平.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 19-7-2007 01:34 發表
有時 CQB 駁火, 兩個人中彈相差時間唔夠一秒, 中左一樣可以開槍就未夠公平.
一齊死...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

會唔會 reload 唔小心撞到個 sensor 又玩完?

不死人:"我冇比佢射到!係電腦有bug!!!"

回覆 #13 taroman 的帖子

laser可以出矛招
本來無一物, 何處惹塵埃

1.得手槍??用長火得唔得?
2.咁咪唔可以用肚兜?
3.一定要帶佢果隻盔?
4.韓國佬打game用沖的,真係想同佢地打下

引用:
原帖由 ZaMaR 於 19-7-2007 10:22 發表
1.得手槍??用長火得唔得?
2.咁咪唔可以用肚兜?
3.一定要帶佢果隻盔?
4.韓國佬打game用沖的,真係想同佢地打下
佢地諗~唔係你死就係我死

引用:
原帖由 14692 於 19-7-2007 04:34 發表
laser可以出矛招
鏡面人?!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 19-7-2007 10:22 發表
韓國佬打game用沖的,真係想同佢地打下
但係香港地唔係人人都肯玩沖住打呢....

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 19-7-2007 13:44 發表

但係香港地唔係人人都肯玩沖住打呢....

不如大家不要望香港game有此系列好過啦!(成本問題)

If you are hit and the light is on can you still fire and if you still fire after being hit, and you did hit someone, then what happened?
Regards

Kenneth

引用:
原帖由 clement89 於 19-7-2007 13:58 發表
不如大家不要望香港game有此系列好過啦!(成本問題)
有唔代表你要幫襯架嘛....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 khwchan888 於 19-7-2007 14:06 發表
If you are hit and the light is on can you still fire and if you still fire after being hit, and you did hit someone, then what happened?
咁你都中左槍,
重射人,
個系統可以証明到你死左喇嘛,
咁被射個人就唔當死或者犯規者停塞一round咁囉...

發新話題