17 12
發新話題

[VFC] VF斯又一COMMING SOON作品

VF斯又一COMMING SOON作品

個SYSTEM 係咪會跟真一樣"OPEN BOLT" 先? 如果跟足真就真係有誠意 !!
你的日子如何,你的力量也必如何

呢支真IAR就叫OPEN-BOLT系统 !

玩具! O就O啦! O咀BOLT啦

不過VFX做支MP-V做得今有成意! 呢支IAR可能真係有"玩具OPEN-BOLT系统" ! 係就正! 要做應該唔難!

M27 唔係OPEN BOLT, 基本上係一支16"管HK416

那時一齊投的FN SCAR版才是. 仲要係單發close bolt, 連發就open bolt噤神其奇...

不過,講開又講.
VFC都只係話boming soon,樓主又知係GBB呢?有內幕消息??

引用:
原帖由 mk23 於 7-5-2012 17:19 發表
那時一齊投的FN SCAR版才是. 仲要係單發close bolt, 連發就open bolt噤神其奇...

不過,講開又講.
VFC都只係話boming soon,樓主又知係GBB呢?有內幕消息??
佢個FACEBOOK POST出, 不過話時話, 又真係冇寫係GBB還曷AEG

如果AEG 就冇咩意思... 話時話, 講開GBB 何解甘耐都未見有MACHINE GUN GBB 開發呢??  (要唔洗駁喉)
你的日子如何,你的力量也必如何

coming SOON

引用:
原帖由 怒人甲 於 7-5-2012 17:34 發表
如果AEG 就冇咩意思... 話時話, 講開GBB 何解甘耐都未見有MACHINE GUN GBB 開發呢??  (要唔洗駁喉)
長full氣化唔得掂, 但玩重機單發/兩三粒射,又唔過癮

引用:
原帖由 NCP013 於 7-5-2012 17:14 發表
M27 唔係OPEN BOLT, 基本上係一支16"管HK416
聽聞話佢係416既機槍版,好似G36同MG36, 岩唔岩?
THX CHING

回覆 10# 的帖子

有興趣喎!

預左佢出!

引用:
原帖由 kenchan3037 於 7-5-2012 19:25 發表

聽聞話佢係416既機槍版,好似G36同MG36, 岩唔岩?
THX CHING
HK M27步兵自動步槍(英語:HK M27 Infantry Automatic Rifle,簡稱:M27、IAR或M27 IAR,以下簡稱為M27 IAR)是美國海軍陸戰隊對德國軍火製造商黑克勒-科赫於2009年以HK416 5.56 × 45公釐北約口徑突擊步槍(英語:United States Marine Corps,簡稱:USMC)的16.5 英吋(419.1 公釐)槍管型重槍管版本的正式命名。該槍原來稱為HK IAR,在通過美國海軍陸戰隊的步兵自動步槍‎計劃的招標,一個以一種輕量、彈匣(或彈鼓)供彈並且介乎突擊步槍與輕機槍之間的5.56 × 45公釐北約口徑自動步槍的計劃,旨在提高自動步槍手的機動性和轉移位置速度。目前美國海軍陸戰隊正計劃購買4,476 把來取代大約2,000 把於步兵和輕型裝甲偵察營(英語:Light Armored Reconnaissance)服役的M249 SAW;而剩下的8,000—10,000 把則將繼續留在美國海軍陸戰隊之中作為儲備服役,在有需要更多火力時才再次使用[2]。而美國陸軍方面則並沒有任何採用步兵自動步槍的打算

嘩 ! 多謝師兄之詳述, 起碼唔駛估估吓呢支係乜傢伙

組過咁多次經驗,VFZ 話COMING soon,姐係話2年後先出

17 12
發新話題