發新話題

Black Talon 精鋼 "MP 5 槍機框 (BT VFC 00016)" 現已接受預訂。

正! 做下打手先!

BT 講時講! 何時有番你地隻"鋼SEAR"賣? 比灑班日本仔同臺灣仔! 我地等得好苦! 現在支槍個POT-METAL SEAR wear out 打連發 !

我要買4隻Bolt Carrier (2隻留番來炒) !  遲啲好以有MP5K嗎?

引用:
原帖由 Blacktalon.hk 於 7-5-2012 22:27 發表
Hello rho837,

Thanks for your support to our professional products of "Black Talon".

(1)  We will ready the new steel "MP 5 Sear (BT VFC 00010)" in coming weeks.

(2)  Please visit our officia ...
Very Happy!   就係冇買粒SEAR! 家下時不時連發! 好啦! 買多幾粒磅身! 上星期打MP5對方都係BT fanz! 打完game吹水! 我們很期待Black Talon會出強化Hop-Up套Kit及Hop-up chamber BB feeding ramp ! 如果你地很出Extreme Performance Competition Magazines (XP COM MAG - 強化競技彈夾)! VFX MP5 GBB-SMG可能會係本土史上最像真最強化耐用玩具MP-5!

Black Talon - 又睇得! 又打得! (如果覺得我幫人家賣"個八" ! 請delete !)

#6 如果BT出!就算貴啲都會買!用乜物料會最好呢?

我買左TXX! 個HOP UP kit 兩佰元貴就唔咪貴!不過發現個改進設計係挍唔到hop up! 唉! !樣望落靚!但

如果BT 很出!我一定會用!

買BT產品! 枝槍就勁! 買XT產品! 枝槍就驚!

BT產品貴! 裝左就算! XT產品平! 冇用都算!

洗得起買BT! 自己開心! 洗唔起買XT! 我隥你傷心!

買BT比打手唱! 買XT比朋友笑!

講下笑! 淫下C! 唔好嬲!

#17 嘩!厡來BT隻鎚根足工程標準來做,係咪叫tempering 同heat treat 呀?

講真現在大6廠出國產品啲生產成本一啲都唔平! 物料又日日升價! 啲人話大6造夠平靚正! +年前就係! 家下NO啦! 平賣唔方係好野 !

唉!我重以為BT以經係最貴級別!原來重有其他牌子貴過佢!班老朋老點我!

廣華佳啲價心裹有數!去巾pork chop幫支槍噴次油拾一拾都成八仟!

整枝AEG都可以成皮野落樓!

以前砌支馬老爺mp5用珍品改都過皮一枝!家下啲mp5珍品貴到屎!唉!有早知以前入定貨啦!

如果BT產品叫貴!啲一萬元一枝既AEG叫乜呢?

C Hing, take it easy. Relax!

用家有腦有眼去買!見BT個鋼box都知BT產品質量有幾勁!

和氣和氣!

呢度過個個都比人定左係打手啦!盡情show quali踢爆啲假設啦!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 13-5-2012 09:14 發表
睇過幾個有關BT嘅Post,點解都會出現咁多「打手」去抬高BT,踩低其他品牌?
如果BT有麝自然香,又何必用咁低俗嘅手法?
其實”打手”同"FANZ"!好接近! BT未出玩具以前我地以幫襯佢地其他產品好耐!讚佢好又未必係打手!我自己都只係其中一個FANZ! 不過讚BT既人又可以比其他人叫”打手”! 所以啲人叫我乜手都冇所謂!反正我覺得BT出既產品係物有所値!

致於踩低其他品牌? 亦未必係完全關BT事? 都係比較所致!

我係BT FANZ (VFX MP5 配件)但亦同時真金白銀買其他廠出既產品,舉例!近期買左隻其他廠然發鋁合金強化Hop up套件!裝左後發覺冇Hop up初時以為自己唔識裝!比個大師兄再裝過!大師兄(有十年machining底子)拿隻原裝hop up比較之下發覺呢隻強化hop up設計出現問題!唔用得! 我地都有品唔周圍唱!比佢棟到係自己唔好彩! 等廠方自行修正就算啦!所以如果有間明碼實價唔棟大家既公司及產品! 大家應該開心致係! 只係棟當及棟員致遺憾!

其實以我所聽人講!成支VFX mp5 有關部件及強化配件由槍管到申宿尾柄BT 當hobby玩灑啲強化prototype件出來只係等有時間就續踄出! 只係佢地忙碌工作未有時間出灑其餘配件!所以乜乜怕人飲頭啖湯乜乜出口術就真係好笑!佢地fine tunne好就ship去外國買根本唔會驚或估其他人會否出先......SEF身夠慢過其他人出巿面啦!講質數咪一樣多人受樂!個bolt head都遲過其他人出啦!周邊班人咪一樣用!又唔咪棟當....遲出有乜問題! 香港巿場比外國係好細呀炸!洗唔洗今掔張!雙反X牌急急腳求Q其出隻BOLT! 又唔話有fan用得好開心! 咪等啲人用左兩隻BOLT之後做個比較重好.

BT低俗手法推產品! 覺有覺睇法啦!我pro BT 我唔覺低俗!有啲人唔like係今咬住唔放都正常! 好以上面位兄台,應該一件BT件都未用過就暗示到一文不値唔底用又貴bababa! 及有其他產品平靚正!我地用家話佢好又暗示到"打手”圍圍圍做show幫人hardsell之類買廣告!佢重自我想象力到某個賣mp5玩具配件個位師兄係佢地啲人!開還笑!未有BT之前個位師兄以經買掔易手玩具!我pm呢位師兄!佢都講搵餐午飯食姐!嫁女都幫個女買件靚嫁衣啦!BT件係街買唔到入定一套齊全等人一次過即買唔洗等!都係想快點賣出去姐!如果佢係BT員工? sale全部BT貨洗乜溝易手玩具!隻box切好致買啦!

所以無聊無理地暗示BT唔好一面!大多數係對家打手?

最終!BT都係班有責任既生產商!佢地都冇時間理我地係到吹水!

發新話題