18 12
發新話題

U.S. Army outfit

U.S. Army outfit

各位師兄,美軍係IRAQ打扙個陣佢地有咩軍發的GEAR???
(我已在GOOGLE SEARCH過)
麻煩各師兄解答我的問題

BDU....軍發GEAR!!
你指既"Gear"係咩先?

引用:
原帖由 nok200456 於 18-7-2007 19:10 發表
各位師兄,美軍係IRAQ打扙個陣佢地有咩軍發的GEAR???
(我已在GOOGLE SEARCH過)
麻煩各師兄解答我的問題
us army咁多個force

咁邊有可能一次過話晒你知有咩?

睇下佢再問吧

http://www.civiliangunner.com/US_Army_newbie/page1.htm
鵰。豹。狸。獅。狒

我想問陸軍基本軍發GEAR(例如:VEST,背包等等)

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-7-2007 19:28 發表

us army咁多個force

咁邊有可能一次過話晒你知有咩?

睇下佢再問吧

http://www.civiliangunner.com/US_Army_newbie/page1.htm
已經睇過,但我需要較詳細

引用:
原帖由 nok200456 於 18-7-2007 19:37 發表
我想問陸軍基本軍發GEAR(例如:VEST,背包等等)
有OTV+molle2...背包公發ALICE....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 18-7-2007 19:39 發表

有OTV+molle2...背包公發ALICE....
請問OTV美軍會著咩色??
他們又會著淨色MA??

引用:
原帖由 nok200456 於 18-7-2007 19:42 發表

請問OTV美軍會著咩色??
他們又會著淨色MA??
淨係otv都有4隻色

cb / woodland / 三沙 / acu
鵰。豹。狸。獅。狒

真品和COPY AROUND幾錢??
因我見廣華沒有賣

同埋各位師兄知唔知那裹有較多吉打的裝備賣

引用:
原帖由 nok200456 於 18-7-2007 19:59 發表
真品和COPY AROUND幾錢??
因我見廣華沒有賣
咁我諗你無認真係行過...

otv o係廣華街一定有,copy ge唔知,真ge $1500 - 4000都有
鵰。豹。狸。獅。狒

SPEAR is the main body armour for the SF http://media.militaryphotos.net/ ... _Special_Forces/aag I'm not sure about the tactical vest though

If you wanna play SF, SPEAR is the right choice for you

回覆 #10 nok200456 的帖子

藍馬之城x樓
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

首先你要了解左army入面既structure.
之後睇下你個人喜好想扮邊一隊
再跟番果隊平時常見用到既gear尼砌.
[隔離台最近有師兄寫左好幾個教學, 可以去參考一下]

引用:
原帖由 伯言 於 18-7-2007 22:37 發表
藍馬之城x樓
幾多樓呀師兄

18 12
發新話題