26 12
發新話題

[WE] WE M4

暴力解決

附件

13-5-2012 13:47

引用:
原帖由 fai84 於 13-5-2012 13:47 發表
暴力解決
師兄你條係VFZ骨?不過我見而家賣街嗰啲無Marking

回覆 17# 的帖子

係, 人地放比我,有埋盒
CODE NUM:VFC-HGD-URC-02

聽閒CA骨可以直上, 有冇師兄試過

我都係YYE M4 用家, 所有入口珍品骨都可以直裝.

致予玩具骨牌子最好就係講明給PTW直裝說明既骨, 有啲骨要礸GasTube孔才可以完全裝條玩具GasTube!

牛牛(Maddull)牌出既PTW可裝骨比挍有九成可靠! 因為直裝我試過! 同時質數及物料比起其他骨係最接近珍品骨!

唔好灑錢灑時間! 一予用牛牛啦!

牛牛個barrel nuts 係咪要買多個for ptw 用?

引用:
原帖由 Jockey 於 15-5-2012 10:37 AM 發表
牛牛個barrel nuts 係咪要買多個for ptw 用?
原裝NUTS直上

引用:
原帖由 Jockey 於 15-5-2012 10:37 發表
師兄其實你裝YYE M4定PTW?

牛牛骨用PTW nut可裝YYE, 井牲, 派仔GBBR M4 上身!我試過灑!

但係井牲原裝個Delta ring個數係裝唔到珍Troy骨!條骨唔正中!

如果裝TRX最安全買個珍品delta ring!

吾該哂, 我用黎裝YYE
引用:
原帖由 rho837 於 15-5-2012 19:46 發表
牛牛骨用PTW nut可裝YYE, 井牲, 派仔GBBR M4 上身!我試過灑!

但係井牲原裝個Delta ring個數係裝唔到珍Troy骨!條骨唔正中!

如果裝TRX最安全買個珍品delta ring!

如果驚買錯?咪帶個上身連條管去試下!因為連佢地都有可能比錯你!細細力裝上試下唔整花係冇問題!上次我去衝工到買佢地都幫我試.

26 12
發新話題