發新話題

[認真] 師兄 我今次唔打出來心唔舒服

對付呢種人.最好方法係唔好理佢
你聽到佢話你"唔識踢就咪睇波" 即係你已經理會佢
佢講野又唔會令你小左忽肉

就算成屋都只係得你一個無人理你...我地呢度D師兄都會理你
最後送多你一句.忍得苦中苦.方為人上人
加油努力讀書

兄師你地都講得啱....但係佢真係好煩-_- 下下疾住哂...唔係同佢講野又要答......答錯左又要屈返屈到自己啱...但係重點咁本就係 " 都唔係同緊佢講野"

叫佢STFU and mind your own business

師兄...小弟頂唔到啦 .... 我沒得罪佢..佢地竟然改左wifi password...搞到我成日沒得用...仲要我都有份比錢?成70蚊一個月呀 大佬...

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 20-5-2012 06:33 發表
師兄...小弟頂唔到啦 .... 我沒得罪佢..佢地竟然改左wifi password...搞到我成日沒得用...仲要我都有份比錢?成70蚊一個月呀 大佬...
咪同學校report囉
佢咁乞人憎無理由成屋得你一個人憎佢架?

回覆 20# 的帖子

正是如此-_- 佢正係唯一整我一個....今日我發火鬧完佢佢先乖乖地唔出聲-_-....

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 21-5-2012 05:38 發表
正是如此-_- 佢正係唯一整我一個....今日我發火鬧完佢佢先乖乖地唔出聲-_-....
一係你諗方法整佢走
一係你捱多一頭半個月
暑假返黎住過第二度

老老竇竇
上次聽你講你住果度收成千
幾個人分一條150GB limit o既線都仲每人分到70鎊
你唔覺得D收費好「豪華」架咩?

回覆 22# 的帖子

覺呀...所以我媽咪話佢會同我轉地方 聽到之後開心到訓唔著
佢地咁食水....小弟唔通比佢食落去咩......
仲好笑係聽住同屋個2條友講野笑死我

佢話 我買槍既錢係父母錢(我認同...但係呢個係我既興趣...仲要父母比我草左成年既錢買返呢) 話我好浪費錢.....但係佢自己一個月既1000蚊洗左落對沒著過既鞋到...令一個就洗左去電話(佢已經有iphone4仲要沒問題...仲要買4s同New Ipad <---同樣2個都係父母錢....而且完全沒關興趣?)唔知洗個浪費多啲呢??

第二就係...打機.... 佢話我成日打機.....呢樣野我自認都係唔好....但係係愛上槍同認識到wargame既原因(事因有個同學鬧我..你一世打機唔得...你咁鍾意槍....介紹你啲正野玩啦....)就係咁認識左wargame.....除左咁之外....小弟都係打機認識到不同既槍械(因為我打既全部槍game..沒一個唔係: 由CS ---> CSO ---> AVA ---> Call of duty ---> Battlefield 咁多隻game認識左唔同既槍械....再係維基搵下學下.......)我覺得係我個人興趣....完全係唔關佢事......

第三: 最正係咩 我訓覺之前聽到佢講左啲令我笑左成分鐘既野....... 佢話而加打仗其實好易姐....一個nuke 搞點哂...再唔係用"""100條友拎住火神去掃就KO哂"""" 我心諗....佢應該未聽過打仗到低係點...可能佢以為係好似阿富汗咁....美軍打恐怖份子啦.....
但係打仗係完全唔同.....打仗係兩隊國家...可能都用成千萬條友去打....而且係面對面...搶灘跳傘...佢完全唔知就扮到好pro咁講.....(佢講到呢到...我笑到訓唔著) 又話打wargame正係夠快佢自己一個打贏哂10個都得... <----講到呢到我好火,....因為佢打既話一定係污辱左成個wargame

你話我沒做錯事 我有我既興趣 佢要管我做咩 佢又唔係我呀媽...完全唔明....

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 22-5-2012 23:27 發表
咁就真係要熱烈地彈琴熱烈地唱喇

回覆 24# 的帖子

緊係!!!!

引用:
原帖由 HiuPaTricK 於 22-5-2012 23:27 發表
佢地咁食水....小弟唔通比佢食落去咩......
仲好笑係聽住同屋個2條友講野笑死我

佢話 我買槍既錢係父母錢(我認同...但係呢個係我既興趣...仲要父 ...
恭喜你先
知佢地傻仔就唔好在意太多
無謂激親自己

恭喜師兄,

不過都請師兄留意, 之前都有師兄提過[心理質素]既情況,

最好師兄趁機會自己磨練一下,
因為[西人處處有], 師兄唔通到時又要轉地方?

ps. 有無諗過直接同D鬼仔住?
承讓承讓~

K

引用:
原帖由 hkkan 於 23-5-2012 00:59 發表
恭喜師兄,

不過都請師兄留意, 之前都有師兄提過[心理質素]既情況,

最好師兄趁機會自己磨練一下,
因為[西人處處有], 師兄唔通到時又要轉地方?

ps. 有無諗過直接同D鬼仔住?
承讓承讓~

K
我覺得同西人住隨時仲煩
唔知點解,佢地當中就有D人係覺得問你借過一次野
你D野佢以後就可以隨便用
到底係我好彩連續撞到幾個定係呢種人真係咁常見?

引用:
原帖由 sunny2014 於 23-5-2012 01:22 發表

我覺得同西人住隨時仲煩
唔知點解,佢地當中就有D人係覺得問你借過一次野
你D野佢以後就可以隨便用
到底係我好彩連續撞到幾個定係呢種人真係咁常見?
哎吔, 在下先講聲抱歉,
其實我第一句指既[西人處處人]. 想指既係[賤人個種(西人)],

而之後就真係建議樓主師兄試下同[外國人(西人)]相處下,

因為睇到師兄既頭像都係一表人才,
應該唔會咁易被人蝦到呢,
支持師兄~

引用:
原帖由 hkkan 於 23-5-2012 01:34 發表

哎吔, 在下先講聲抱歉,
其實我第一句指既[西人處處人]. 想指既係[賤人個種(西人)],

而之後就真係建議樓主師兄試下同[外國人(西人)]相處下,

因為睇到師兄既頭像都係一表人才,
應該唔會咁易被人蝦到 ...
我就係想話鬼佬果種西人…

發新話題