32 123
發新話題

Aimpoint M4 & 3X 菠蘿

Aimpoint M4 & 3X 菠蘿

今次加左3X做後瞄, 我會覺得和舊款的AIMPOINT分別不大, 但整體感強了, 不喜歡的是要調到第6級才能看到紅點, 每次用很費時, EOTECH的按鈕式好像好一點和快一點.

這支是所謂的特別版, 連KILLFLASH, MOUNT, SPACER, BIKINI COVER, 睇過兩支, 發覺有一支的紅點比較散, 但呢支就好正常, 有ULTRA BRIGHT MODE, 開左後好有老番FEEL, 全個內部都係紅光, 當然係比強光或沙漠作戰用, 電量可用至約8萬個鐘, NV COMPATIBLE的格數多了, 總共有十級調校, 一半是NV用的.

最尾一張圖是加了3X的分別:

左: 沒加的話看到KILLFLASH, 右: 加了3X後, KILLFLASH 的 影像OUT FOCUS了, 完全沒阻礙瞄景.
回來打疫苗

may I ask how much did you pay for each? and did you order from US?
Guns... lots of Guns...

兩件都係香港買的.

不過諗諗下, 我個3X菠蘿要用手來拆, 唔係一按即可彈去右邊果款, 對requriment高的看官有如垃圾, 我都要追一追CGF的潮影報紙系列, 自首, 自己動手掉佢落報紙垃圾堆, 仲要踢佢兩腳, 為左表示我真係踢兩腳, 我影左兩次~
回來打疫苗

18/f??? how much is it?

m4 "標價" $6500
回來打疫苗

菠蘿+larue mount 先合乎我requriment

回覆 #3 olka 的帖子

出腳
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 Kane 於 19-7-2007 04:19 發表
菠蘿+larue mount 先合乎我requriment
我見到有彈彈MOUNT賣, 但要連鏡...
引用:
原帖由 14692 於 19-7-2007 04:49 發表
出腳
為左潮爆的CGF, 我睇熱鬧啫 :

"都唔明點解有啲人經常係度"嘩眾取寵"。"

"佢不大乎合我的requriment。"

"粗用住先。"

"其他鏡係我心目中是垃圾。"

"要用隻腳大力踢落去嗰啲係垃圾都不如"
回來打疫苗

連olka兄都要潮
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 7/19/07 05:02 發表
連olka兄都要潮
what the....

個3X咩價錢

引用:
原帖由 olka 於 19-7-2007 02:06 發表
兩件都係香港買的.

不過諗諗下, 我個3X菠蘿要用手來拆, 唔係一按即可彈去右邊果款, 對requriment高的看官有如垃圾, 我都要追一追CGF的潮影報紙系列, 自首, 自己動手掉佢落報紙垃圾堆, 仲要踢佢兩腳, 為左表 ...
好耐無過黎。。。。真係比你駭死!!!!
腳都出埋
千金難買心頭好!!!!

I can smell your dirty foot through to your pictures.

有小小離題, 見到olka 兄個aimpoint 3x, 就想起上星期在18/f 見到有 eotech 3x , 但冇買到, 依家已經俾人掃晒, 想買都冇得買.

3x都係18/f買, 底面價唔同喎... 好難話你知, 三昆有"彈左版", 約五千零掛.

平時影隻手多, 今次響應下天人requriment, 用腳!

我剪埋腳甲先影, 沖埋涼, 下次著鞋囉~

唔知幾時有557配個eo3x呢?
回來打疫苗

32 123
發新話題