74 12345
發新話題

new comer想買支中國槍..........

new comer想買支中國槍..........

我想買支中國槍,大家可幫我?
人地話金弓ok,在哪可買到金弓??????????

唔該都無

回覆 #2 Kane 的帖子

新人係咁架啦.......

去各大(糖x狗外)國狗店就會搵到..........
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 老鼠 於 20-7-2007 00:24 發表
新人係咁架啦.......

去各大(糖x狗外)國狗店就會搵到..........
點解唔去得7J店? 人地問邊度有之嘛 , 無咩要求bor
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

鴨街同油麻地入面點都有.
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

你行過廣華街未?
成16歲仔, 自己去行下都唔旨比人食左掛
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 20-7-2007 00:48 發表
你行過廣華街未?
成16歲仔, 自己去行下都唔旨比人食左掛
怕比人打刧,咁多鎗,好危險架!!

引用:
原帖由 mujiadam 於 20-7-2007 01:01 發表

怕比人打刧,咁多鎗,好危險架!!
重好多恐佈分子

我都覺

回覆 #7 mujiadam 的帖子

可以返火星....
本來無一物, 何處惹塵埃

我行過廣華街,但專賣中國槍的不多,我想一些位置而已,大家不用這樣.........
另外,究竟金弓在哪買????????
THXTHXTHXTHX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 lstgordon 於 20-7-2007 08:54 發表
專賣中國槍的不多
引用:
原帖由 lstgordon 於 20-7-2007 08:54 發表
你就去專賣中國槍d舖頭問下.
間間個價都咁上下嫁啦

引用:
我行過廣華街,但專賣中國槍的不多,我想一些位置而已,大家不用這樣.........
THXTHXTHXTHX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
槍店
成條槍街......差唔多間間都有中國槍....平的就是

有間在某大超市對面...唐X九...全部中國槍

回覆 #11 lstgordon 的帖子

唔好意思, 我唔係好明
成條街專賣國狗既得兩間, 行入去問就搞掂啦
點會要上黎問番轉頭?
咁會唔會將件事複雜化呢?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
如果你係住得近元朗既話,都可以介紹間野畀你識既

74 12345
發新話題