發新話題

new comer想買支中國槍..........

回覆 #30 lstgordon 的帖子

唔係怕煩, 係怕人無manner/回帶/唔識扮識/完全殘廢...

唔係怕教人, 但係教果個都要show到佢有聽到, 有effort落去, 咁先會有推動力再教
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

我看唐x狗格局似吃人寺....
大家有咩看法????
另外s-3 ok ma????????????

引用:
原帖由 lstgordon 於 20-7-2007 21:20 發表
大家有咩看法????
一入去好似你玩足球做前鋒帶波入到對方禁區咁

皇家空軍

回覆 #32 lstgordon 的帖子

其實買槍好簡單
1. 自己睇中
2. 搵資料
3. 行槍街格價
4. 入鋪比錢拎野走

邊間鋪謀到人咁利害?

ps. 唔好出真名, 呢度唔比.
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

回覆 #33 Royal_9413 的帖子

唔夠密, 似美足多d...

引用:
原帖由 lstgordon 於 20-7-2007 21:20 發表
大家有咩看法????
吃人寺係咩我唔明

回覆 #32 lstgordon 的帖子

如果佢都叫謀人寺, 咁鎗街好多間都係啦, 做生意, 人地都要賺錢架....
本來無一物, 何處惹塵埃

講真, 我唔算老手

不過我睇過曬你地d回覆, 人地問你就答就可以啦

做咩要扮出果d 架子呢?? 又咩冇唔該, 又咩問題係樓主, 咩去過槍街

咩叫新手啊, 就係咩都唔識啦, 係到問下姐, 你地d所謂ga"老手"係到"高貴"啊??

如果下下去槍街就可以ok, 就可以明白, 你地有時問d問題,唔洗post出來啦, 去槍街就得啦

個人意見

樓主.去好多cat門口果間睇下

引用:
原帖由 於 21-7-2007 22:55 發表

如果下下去槍街就可以ok, 就可以明白, 你地有時問d問題,唔洗post出來啦, 去槍街就得啦

我相信一個新手..幾新都好...行過鎗街..知道自己要搵既野係咩...
響鎗店問下人...都應該知金弓邊度有得賣既.....
如 ...
都幾膠..嘿
咁老手唔好問lo
行槍街就知啦
完來你地班老手, 以前咁勁ga?
唔洗問都識!@?
勁! good

冇野好講~.~..
唔想教新手,就唔好回啦

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 21-7-2007 23:04 發表

都幾膠..嘿
咁老手唔好問lo
行槍街就知啦
唔洗問都識!@?
勁! good

冇野好講~.~..
唔想教新手,就唔好回啦
咁不憤既.... 既然你咁怨恨...不如你去幫下樓主 lor~

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 21-7-2007 23:04 發表

都幾膠..嘿
咁老手唔好問lo
行槍街就知啦
唔洗問都識!@?
勁! good

冇野好講~.~..
唔想教新手,就唔好回啦
何謂新手, 何謂老手? 點黎界定? THX

引用:

都幾膠..嘿
咁老手唔好問lo
行槍街就知啦
唔洗問都識!@?
勁! good

冇野好講~.~..
唔想教新手,就唔好回啦
師兄,BB仔飲奶要唔要問下佢老母點飲先?
好多問題,只要你肯行多步,就可以有答案,日日坐O左屋企上網問?打GAME都上網打啦,打咩WAR GAME,打PC GAME啦!
呢樹係好多老手,不過我唔係,L都唔係,可能你係我唔知啦,但我都唔見你有答到樓主野WOR,你都冇教新仔野WOR,最少冇教到我呢個新仔野先,就唔好回啦
好多野,有眼見,有耳聽,唔一定下下要問,連資料都唔搵下就問問問,咁有誠意呀?
唔想"不恥下問"既,就唔好回啦

回覆 #40 jimjimjimjim099 的帖子

師兄, 每人都經過新仔呢個階段, 正所謂唔跌過唔識大, 同你讀書一樣, 唔溫習/準備就去考試 = 死xx梗, 但自己都唔去做準備/research, 淨係諗住上網問, 就奉旨有人答, 呢種態度要不得, 我地都好想用心去教/帶吓新玩既師兄弟, 但係眼見時下年青人既做人處事態度.......唉 (爭在仲未飯來張口.....)

講完
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題