30 12
發新話題

河南兄弟連

河南兄弟連

我們是內地河南省鄭州市兄弟連戰隊,以德軍現役裝備CA、老馬G36狗爲主。在此交流希望大傢拍磚∼∼∼∼

兄弟連宣傳片合辑

特別提示:緩衝慢請大傢暫停后再觀看

以下影片版權為河南兄弟連所有,未經允許敬請不要轉載或用于商業用途

第一部作品是05年製作,水平較低請大傢多包涵

http://www.6rooms.com/player.swf?vid=ZS4XMpJCN8b_xSul36F/8Q

第二部是06年製作,當時裝備還很不成熟

http://www.6rooms.com/player.swf?vid=Yfste96hxSdP_m5/U5e1Sw

第三部是07春節前拍攝,由于各種原因至今只有預告片,正片即將發布

http://www.56.com/u77/v_MTMxODMyNTg.html

由于大陸網絡問題圖片轉載不了,給大傢兄弟連相冊地址好暸,由于大陸最近風大有些沒有公開敬請諒解∼∼∼∼

http://photo.163.com/photos/zzxdl/

附件

24-7-2007 09:42

24-7-2007 09:43

本帖最近評分記錄

很有電影感,師兄們有專門人員吧?
預告片已經很正點,祈待正片的發佈!!

只是圖片死link了

我覺得...07年的預告片....人太多啦,而且太密集...好不真實呢...(在雞蛋裡挑骨頭,多多包涵)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-7-2007 11:17 發表
我覺得...07年的預告片....人太多啦,而且太密集...好不真實呢...(在雞蛋裡挑骨頭,多多包涵)
你妒忌人地人多?
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 d@2007 於 22-7-2007 12:08 發表

你妒忌人地人多?
我反而是妒忌他們地方大,裝備齊.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

不錯~
地方大~~  也有一大群志同道合~  難得~
小弟也是德軍玩家~~
可交流一下吧~

問!!

大陸玩槍唔係犯法的嗎???

引用:
原帖由 Hunter 於 22-7-2007 16:02 發表
大陸玩槍唔係犯法的嗎???
香港打街場唔係犯法的嗎???

引用:
原帖由 Pvt.King 於 22-7-2007 17:06 發表

香港打街場唔係犯法的嗎???
大陸執得嚴過香港喎?

幾多人呀?

引用:
原帖由 alien 於 22-7-2007 17:16 發表

大陸執得嚴過香港喎?
係香港通常都係俾人趕走, 大陸就拉人兼充公你隻狗.
所以人地係冒住被收狗既危險拍片同打game既~
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

你地唔會覺得...咁大群人一齊前進好唔"戰術" ga咩?

回覆 #12 adrianyahk 的帖子

造型姐

大陸地方咁,我諗個d地方應該係要自己揸車先會入到去

引用:
原帖由 myron21st 於 22-7-2007 21:55 發表
造型姐
俾d 建議 je~ 點都好過成班人死跑一條路仔 ma~

30 12
發新話題