25 12
發新話題

[others] GBB AK買咩牌子好?

AK GBB BOLT BACK 力原裝WE 會大小小, 豬HK 改鋼BOLT BACK KIT 就同我們差不多;
如果講拆解像真, 無論AK 定 AR 系統, "我們" 牌都火控組都係用 TRIGGER BOX (可能方便生產), 所以下身拆解時會扣小小分 (個人意見), 另外"我們" 牌有全行程但唔爽, 所以有PARTS 改返短行程, 如果你想玩PMC 戰街版就買"我們" , 想買木就 豬HK
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 tf141 於 26-5-2012 15:00 發表

1. 以小弟所見, 大家都原裝嚟講...WE後座力大d

2. 我唔知咩點先為止同真鐵一樣

3. AK冇bolt lock架

PS:我淨係玩過朋友枝GHK AKM, WE掂都未掂過
thankyou 師兄

ghk係唔係同真鐵一樣
打完子彈槍機唔會後定?

呢兩句我分行分得唔好
應該係"ghk係唔係同真鐵一樣打完子彈槍機唔會後定?(即係冇bolt lock) "

引用:
原帖由 SoloWing_Pixy 於 26-5-2012 16:16 發表

thankyou 師兄

ghk係唔係同真鐵一樣
打完子彈槍機唔會後定?

呢兩句我分行分得唔好
應該係"ghk係唔係同真鐵一樣打完子彈槍機唔會後定?(即係冇bolt lock) "
冇bolt lock

小弟係我們牌粉絲
好多人話我們牌AK全行程好慢!像真但無速度
所以小弟經過無數次失敗改良已成功
有全行程之餘有正常速!比起軍需堂套件更強.....
由於手機收音......聲效真係差!現場係好震撼的
試打片

師兄,睇唔到
可以UP YOUTUBE嗎?
THX
引用:
原帖由 longhei 於 27-5-2012 17:53 發表
小弟係我們牌粉絲
由於手機收音......聲效真係差!現場係好 ...

已修正!

師兄我們牌你都改到坩, 算好成功喇

VVE缺憾在於ROF比起其他鎗低(CHOK到無力果種ROF)
不過換左組射速KIT+木KIT就認真抵玩

[quote]原帖由 longhei 於 27-5-2012 17:53 發表
小弟係我們牌粉絲
由於手機收音......聲效真係差!現場係好 ... [/quote

強烈要求分享改良方法!!!!

其實.......我真心覺得.....ghk有靚靚lct殼同真木件,如果可以似we咁有全行程咁會更有收藏價值;而we,實用性高嘅戰術型再加上可靠穩定嘅ghk火控系統,絕對會係落場神兵!!
可惜....事與願遺.....

25 12
發新話題