發新話題

[others] [新手]買gbb 416有咩牌子好?

要VFC
去WGC訂LA
好似有8折零件卡
有原裝零件更新佢應該會好似G36果D免費換
WGC有可能平1~2十蚊TIM

回覆 14# 的帖子

聽講冇用,用測速機先有用
同埋唔同GAS,唔同重量既BB彈 出既力都唔同嫁啦

我未夠15歲
訂槍要成人?

多數都唔使架啦 唔係邊會有JJJJJJJ小孩咩

引用:
原帖由 6638 於 27-5-2012 21:38 發表
WE既416唔執落唔到埸?
仲有聽講都有成1.8J
好似係無咩埸比落
我有WE 416 , SCAR , AK74

3 款第一次落場都無執 , 打左先睇下有咩整 , 結論係 , 打到一包 0.28 , 揭開睇到個 AK鎚蝕 / M4 司牙蝕 先成套換
個個都聽講 , 個個都話自己係專家 , 但原來佢跟本未試過 , 甘講風咩

原裝 1.8 , GBB Gamer 一樣就甘落場 , 而且 , 仲有樣野叫 N.A.P.S.

問題係 , 打 AEG 滿足唔到你 , 究竟滿足唔到你 D 乜

姐係佢有現貨
官網先有價?

引用:
原帖由 6638 於 27-5-2012 23:02 發表
姐係佢有現貨
官網先有價?
In stock 就有貨

想問下........井勝姐係咩牌....

引用:
原帖由 6638 於 28-5-2012 10:23 發表
想問下........井勝姐係咩牌....
Inokatsu

見到佢支m4 mod 0要1200usd
井井d槍都好貴...

引用:
原帖由 6638 於 28-5-2012 15:01 發表
見到佢支m4 mod 0要1200usd
井井d槍都好貴...
唔駛咁貴,五千頭啫

小弟昨天係軍軍軍入左VFC HK416 GBB...@&))
真係幾靚仔!!冇後悔!

引用:
原帖由 gainax 於 27-5-2012 21:51 發表
冇一支原裝GBB係快頻, 夾硬要改咁可以短行程+輕Bolt+輕buffer, 但…無意思
你是主要落場2支選 搞VVE較好, 有保養有較多後備件,
VFZ落場都無問題 但必須要改…改d咩搜尋下就有,

玩GBBR都係自爽多, 個人覺得就係 ...
可唔可以講下搜尋咩keyword...

回覆 28# 的帖子

VFC 416
然後爬文…

VFC既槍唔係唔com打咩?
邊間槍舖執得令仔d?

發新話題