44 123
發新話題

[KSC/KWA] mp7代用匣....

引用:
原帖由 bigking110 於 12-6-2012 22:39 發表
未買的c兄唔洗上去了  已賣晒....

我6點半身水身汗上到去  入單唔夠3分鐘  換黎既係一句: "王生  無貨"

不過在場起碼有3位c兄在比錢 一人起碼2隻....
兩日就賣灑。。。。。。又要等。。。。。。

http://shop.ehobbyasia.com/catal ... _campaign=bigbanner
個網又話有既

係facebook見到有ching話新匣唔單止冇大力到, 仲細力咗

引用:
原帖由 horus311 於 11-6-2012 23:27 發表

咁點用?
一路打一路頂住隻夾?
今日攞返去手e何b換了 ∼∼∼

已買angry槍 MP7匣試用, 小弟用U記MP7試
一開始入匣時會上唔實, 但上多兩下之後又無野
至於力水同U記匣一樣, 氣化性能就U記好少少 (連發時)
而表面造工就U記好好多, angry槍匣表面色水較灰

引用:
原帖由 hhting 於 13-6-2012 01:00 發表
已買angry槍 MP7匣試用, 小弟用U記MP7試
一開始入匣時會上唔實, 但上多兩下之後又無野
至於力水同U記匣一樣, 氣化性能就U記好少少 (連發時)
而表面造工就U記好好多, angry槍匣表面色水較灰
幸福的師兄....

我覺得作為代用匣,價錢上唔算好吸引,二百頭至中就合理d,

各位師兄唔好誤會我有好多貨,但正廠正常價都係三百幾,

先唔講marking,正廠匣各方面都好穩定可靠,至少我手上兩隻都從來無漏氣問題
signature oversize

MP7 我自己就無 , 但同人整就整左幾枝 , 滅聲內管未出時 , 用 VFZ 滅聲自改內管 =@.( , 換埋 +20% 飛標 =#.$

基本上結構評論係
1. 原裝飛標 =1.7 , 換 +20% 飛標 =2
2. RA 隻 NAPS 係 KSC 柱樣 , 唔係飛標形 , 裝上後 , 較到最大都係 1.1J
3. 想要大 Blowback 不妨裝 Hard kick
4. 代用夾 再裝 NAPS 約 0.8~9 J
5. 代用夾 "破處" 時 (即第一次插) 係有跌夾 , 但第四次之後 (三隻都係) , 就無左問題了

好多人都追求力 , 同車追求速度一樣 ,
你覺得大力 , 可裝 NAPS ; 想裝滅聲 , 可裝無內管 ; 想要 Blowback , 可裝 Hard kick

引用:
原帖由 Terryimac 於 13-6-2012 11:14 發表
我覺得作為代用匣,價錢上唔算好吸引,二百頭至中就合理d,

各位師兄唔好誤會我有好多貨,但正廠正常價都係三百幾,

先唔講marking,正廠匣各方面都好穩定可靠,至少我手上兩隻都從來無漏氣問題
算吧!差百多元買番原裝算LA!除非佢既品質穩定可靠D先LA

回覆 37# 的帖子

Mp9 唔知會唔會出呢7仔ma ma.... Mp9 會吸引多D

等下啦。。不過又搞到我勁心急

回覆 39# 的帖子

師兄你講果個問題已經係小弟上個禮拜game出現左,同U匣比ag匣係清匣尾段ag匣感覺到有點氣化不夠了一小點,但係總括尼講其實(小弟覺得)都算可以接受

引用:
原帖由 hakchun 於 19-6-2012 22:10 發表
師兄你講果個問題已經係小弟上個禮拜game出現左,同U匣比ag匣係清匣尾段ag匣感覺到有點氣化不夠了一小點,但係總括尼講其實(小弟覺得)都算可以接受
好過冇匣用丫...

回覆 42# 的帖子

44 123
發新話題