發新話題

你地好

你地好

我係第一次上黎呢個網

我都好想打war games

但睇下呢個網都好多玩得好叻

但我就一次都未玩過

想問下,約戰區果到會唔會有人開團歡迎極手玩?!

而新手定義又係點?!

謝謝。

你好,我叫"偽,猩猩"

hi... my name is FAKE, KING KONG...
anyway, just kidding...

welcome to CGF... and most of us are newbie here... as you can see later on...
so what do you own for now? airsoft? BDU? (are you planning to buy some later?)
Guns... lots of Guns...

我叫大猿人....welcome

........ 唔知點好...

我叫 堅.馬騮
你好...

得閒黎過. welcome

回覆 #1 真.猴子 的帖子

新手打多幾次就熟
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 真.猴子 於 22-7-2007 02:00 發表
我係第一次上黎呢個網

但我就一次都未玩過

而新手定義又係點?!

謝謝。
welcome, welcome~~
i am a newbie of wargame too!!
at 約戰區, some post is no limit on 新手 / 老手....only limit on power/ requirement~~

for example: quote 路比 post @ 前線召集~~
引用:
原帖由 路比 於 10-7-2007 14:19 發表
日期 : 2007年7月21日 (星期六)

地點 : 6MM野戰外展中心http://6mmwargame.spaces.live.com/default.aspx?_c02_owner=1

時間 : 5:00pm ﹣1:00am

價錢 : $130 包晚飯,不包車接送,必需自備裝備,不設租借

火力 : AEG 2面以下,手拉狙底中以下 (會check槍)

人數 : 15以上

玩法 : 中槍死 !!不歡迎不死人

注意 : 需要電筒
hope u enjoy wargame and cgf~~

one more thing, there is no diff on 新手 / 老手~~
only diff on 投唔投入.....

u see 老手 looks happier, coz they more play 投入!!

引用:
原帖由 真.猴子 於 22-7-2007 02:00 發表
我係第一次上黎呢個網

但我就一次都未玩過

而新手定義又係點?!

謝謝。
你好, 我叫 正宗,弗弗 ~

通常自己無槍無裝備, 或者第一兩次打game果d, 會俾人當做新手~ 不過好似無人正式定義過新手係咩~

如果自己無槍可以join d 俾錢場 租人d 裝備玩玩
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

你好, 我叫 臭.弗弗
歡迎~

完。

6.嚴禁呃POST
  * 即 文章 中無內容,無意義

回覆 #10 ?老虎仔? 的帖子

你玩野呀
本來無一物, 何處惹塵埃

發新話題